Inlägg från: Mirandabear |Visa alla inlägg
  • Mirandabear

    jag har inte kunnat laga mat i början av graviditeten pga illamående. Men nu mår jag bra trots att jag har ont i ryggen. Har börjat på gravidyoga, men verkar inte vara min grej. I alla fall försöker jag hålla igång med promenader. Ibland har jag också ont i mage, men det är nog normalt.

  • Mirandabear

    Hej... Ja, var på simningen igår och det var jätteskönt. Ja, jag har varit på kub och första rul. Vet du om man får gå på rul en gång till när det närmar sig? Allt ser bra ut. Barnmorskan var inte så glad när bebisen vägrade ligga stilla i mage så jag blev ombedd att stå upp o hoppa lite. Men det hjälpte inte så mycket. Bb bestämde att han ville fortsätta röra på sig därinne...

  • Mirandabear

    Hejhej Jennifa, välkommen. Jag har fått lite krämpor på nätterna men det har blivit bättre sedan jag skaffade stödstrumpor. Jag är i v23 och idag känner jag att bebisen är oerhört livlig i magen... Blir faktiskt lite orolig när det rör sig hela tiden...

  • Mirandabear

    Ja, jag brukar sträcka på mig i sömnen och då får jag kramp. Nu sträcker jag helt enkelt mindre och ha stödstrumpor på dagarna. Jag är 33 och vi har bara bestämt att vi ska försöka skaffa barn. Efter semester fick vi glada nyheten att jag ska bli mamma :) jennifa, jag gick oxå upp mycket på nätterna under första trimestern så det är normalt. nu kan jag sova hela natten. Gällande barnvagn bestämde vi oss för en trille viper 4s. Den är lättare i vikt och prislappen är på en acceptabel nivå. Min mamma har sparat på bb kläder så nu håller hon på att kolla vilka vi kan behålla. Jag har även handlat två pyjamas på tradera.

  • Mirandabear

    Jag har inte åkt till Ullared på åratal. Tycker ni att man hittar bra babygrejor där? Vi bestämde oss för trille viber för att den verkar ha allt som vi efterfrågar och det var kampanj där bilbarnstol ingick i priset. Jag har hört bra om brio go, verkar vara en bra vagn. Ja, det finns så många fina och söta kläder till barn. Men allting som har med bebis att göra verkar kosta...... Tack för tipset Ninni87. Får ta en dag och åka till Tomelilla och kolla lite.

  • Mirandabear

    ninni 87: vad bra! Det är liknande erbjudande som vi fick. Var köpte ni vagnen? Idag kollade vi på babysitter, men de nya kostar runt 700kr, eller funkar babyskydd samma som babysitter så man behöver egentligen inte skaffa det när man redan har babyskydd?

  • Mirandabear

    Hej iofeem, välkommen. Jag bor i Lund, inte verkar inte ta så lång tid att åka till Tomelilla. Det är mitt första barn. Jobbar redan övertid på måndag nu, känner mig helt slut. Hoppas verkligen att kommande dagarna blir bättre.

Svar på tråden BF mars 2013 - Skåningar?