• kuukke

    BF mars 2013 - Skåningar?

    Har smygit här inne en längre tid utan att våga skriva! Är också skåning och beräknad i mars! :)) spännande.

  • kuukke

    Ja, det tycker jag absolut att det är. Här finns allt. Alla olika mataffärer man behöver, många olika dagis/skolor. Bra bussförbindelser och inte mer än tio minuter till varken Lund eller Malmö med bil. Även fast jag bott mer än halva mitt liv i en stad som Lund trivs jag suuuperbra här! :)

  • kuukke

    Hur är det med BF? När är ni beräknade? Hade vatt kul om man va väldigt nära någon.

  • kuukke

    hänt en del sen jag skrev sist.. Fick tid för flödeskontroll, och tillväxtul. Allt såg bra ut. Tog blodprover, vilket visade väldigt lågt blodvärde hos mig, dåliga levervärden och en förstorad mjälte, blev inlagd akut samma kväll. Va inlagd onsdag-fredag, levervärdena blev bättre men inte HB:et (blodvärdet), fick nytt blod, och nu tar jag nya prover ca 3ggr/veckan. Helgen efter jag varit inlagd åkte jag in akut på förlossningen pga blödning, vilket visade sig vara pga en kraftig urinvägsinfektion. Har gått kontinuerligt hos spec. Mödravården och har fått nytt ultraljud & ny tid hos dom på fredag, då de även kollar mjälte och lever. Har varit sjukskriven sen dess. MEN trots allt detta har bebis mått som en prinsessa. Hon har inte visat på något sett att hon tagit skada av detta. ) Återstår att se vad som händer mer. Hur går det för er andra? Hur går det för dig Ninni?

  • kuukke

    Nä, varit en väldigt orolig period för oss. Skönt att allt går bra för er.. Oj, havandeskapsförgiftning. Hade det inte varit ganska tidigt att få de? Vet min syster hade de, och de började också så med högt blodtryck men hon va så långt gången att dom satte igång henne och hon fick bebisen , så blev de bra igen. :) Togs misstankarna om det bort då allt annat såg bra ut, eller ska dom fortsätta följa upp de? Lyd läkarna å ta de lugnt, finns ingen som tackar dig för att du stressar dig till ett högt blodtryck!!!

  • kuukke

    Va skönt med semester Har precis bokat ett 3D/4D ultraljud på Emmas ultraljudsklinik! Sååå spännande. Något ni tänkt på att göra?

  • kuukke

    Ska jag absolut göra, fick tid den 11 januari, så då är jag i v.30 eller ja, 29+2 tror jag de blir. Kändes ganska lagom Kostar 1200 men ser ut å va sjukt häftig grej så hoppas de är värt pengarna

Svar på tråden BF mars 2013 - Skåningar?