Inlägg från: Velouria |Visa alla inlägg
  • Velouria

    Är islamisering bra?

    Russinskrynklarn skrev 2012-11-05 09:18:34 följande:

    Alla 9/11 flygkapare var högutbildade och kom från välbärgade familjer och sammanstrålade av en slump i Hamburg där de läste till att bli (och blev) ingenjörer.

    Det finns många intelligenta personer som har hög utbildning som spränger sig.

    Gör inte misstaget att avfärda alla som outbildade idioter. De kristna var inte idioter när de förslavade Afrika och fan stöd för slaveri i Bibeln. Det samma gäller sydstaterna när de in i det sista försvarade slaveri med gudomligt mandat.

    Katolska kyrkan predikar att AIDS sprids via kondomer för att få folk att avstå från att använda preventivmedel. AIDS är dåligt men kondomer värre lyder logiken. Tror iofs de tvingades sluta med det nyligen men nej, de är inte outbildade idioter.

    Inte heller de fyra muslimska fundamentalister som skulle halshugga Jyllandspostens personal och rulla deras huvuden ner för Vester Voldegade i Köpenhamn och togs på bar gärning med yxor och säckar i högsta hugg.

    Ställ dig frågan: Varför beter sig inte fattiga indier på detta vis eller fattiga kineser? Varför är det alltid personer som tillhör en och samma kult som utför dessa dåd helt oberoende av socioekonomisk bakgrund?


    Vi vet om andra i det vi läder i nyheterna. Annars kan man forska lite själv i vad som sker i vissa andra länder. I Kina giftmördar man folk bl.a. I Indien kidnappar man folk och säljer dem som sexslavar, mördar och säkjer inre organ, gruppvåldtar kvinnor systematiskt, mördar flickebarn för att de ör flickor och därmed en ekonomisk börda, mördar och våldtar kastlösa osv...

    I dagsläget ligger fokus på muslimer och i "kriget mot terrorism" uppkommer grupper som vill slå tillbaka i "kriget" genom att ta över samhällen som antingen försvagats i "kriget" och/eller som har del i "kriget".
    D.T.I.
  • Velouria

    Och även PK-jag håller med om att det är att ta i att vi skattebetalare ska bekosta könssegregation i t.ex. simhallen. Åberopa inte demokrati i detta eller de mänskliga rättigheterna för då kan jag göra detsamma! Jag tar stort avstånd från könsegregation på religiösa grunder och menar att detta inte passar det svenska samhället. Detta får isåfall bekostas av de många religiösa samfunden som finns överallt i Sverige och inte av kommunerna eftersom jag inte vill vara delaktig.


    D.T.I.
  • Velouria
    Tom Araya skrev 2014-07-31 19:01:51 följande:

    Att religion (oavsett vilken), får mer inflytande och får ta mer plats i vårt samhälle är inte något positivt alls.

    Ni som väljer att tro, håll eran religion för er själva och inom era samfund och låt den stanna där. Samhället vi alla ska leva och fungera i ska ha andra riktlinjer och regler än de religiösa.


    D.T.I.
Svar på tråden Är islamisering bra?