Inlägg från: Jasmine 851 |Visa alla inlägg
  • Jasmine 851

    Blir lite rädd av att se hur otroligt intoleranta människor verkar vara
    här uppfostrar man barn att acceptera alla och att inte mobbas 
    men dom lär sig inte av det man säger utan det man gör

    framtiden för våra barn ser mörk ut om det är denna nivå vi lär dom...
         

  • Jasmine 851
    Anonym (Sarah) skrev 2012-10-21 21:20:53 följande:
    Vadå, att det inte är hälsosamt , attraktivt eller "naturligt" att vara fet som en valross?

    Varsågod, jag hoppas verkligen att jag också ger någon ett litet extra skratt i vardagsbestyrenSolig

    Alla går inte med skygglappar på ute. Ibland ser man så absurda ting att man börjar skratta. I detta fallet råkar det handlade om omaka par, som man kan kalla det. Man skrattar inte för att vara elak, utan för att det kan se så himla lustigt och roligt ut. Gör det något? Man får väl skratta och sålänge personerna ifråga är omedvetna så skadar det ingen.



    om det är attraktivt eller inte ska du inte bedöma åt alla vad jag gillar har du inget med att göra. och du har ingen rätt att nervärdera människor som säkert är helt underbara som personer
    det jag tänker när jag läser dina inlägg är att du är en mobbare som gillar att trycka ner människor runt dig och att skratta åt dom som inte är i din värld "snygga"
    Tycker faktiskt synd om dig du missar många härliga människor som är värda att lära känna
        
  • Jasmine 851
    Pippit skrev 2012-10-21 22:25:46 följande:
    Det förvånar mig att så fort någon vräker ut sig hat och äckel mot överviktiga så kommer genast en massa försvarare med argumentet "det är inte hälsosamt att vara överviktig". Nej, det kanske det inte är men det är massa saker som inte är hälsosamt (stress, alkohol, rökning etc) och dessa grupper får inte höra att de är äckliga på samma sätt och att ingen som är snygg borde vara tillsammans med dem. 

    Vad är det för ideal som finns i samhället som väcker sån avsky mot överviktiga? Hur många (mest kvinnor, de flesta normalviktiga) går inte med en ständig känsla av att de borde gå ner i vikt och lurar sig med att det är för hälsans skull, när det handlar om att idealen säger att det är fult att vara fet? 

    Varför kan vi inte låta folk få ta ansvar för sin egen hälsa men samtidigt få ha rätten att bli sedda som vackra, intelligenta, intressanta, betydelsefulla och attraktiva oavsett hur mycket de väger?

     

    ååh helt rätt och bra skrivet <3
Svar på tråden Usch vad äckligt med feta kvinnor!