Inlägg från: Anonym (Sarah) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sarah)

    Usch vad äckligt med feta kvinnor!

    Det brukar jag och sambon också undra när vi går ute på stan. Tycker det är sällan man ser det omvända; d.v.s. en normal, hyfsat snygg tjej med en fet ful kille i eftersläpet. Visst förstår man om ett par precis fått barn, men är ungen 5 år så finns det inte mycket att skylla på...

  • Anonym (Sarah)

    Nej, absolut inte elyse, men jag håller med TS. Tyckte att det var lite komiskt eftersom jag själv brukar stöta på detta fenomen ute på stan, "fet ful kvinna med normalsnygg man" men sällan det omvända. Eller, det brukar vara min man som reagerar och kommenterar, sen skrattar vi lite åt det innan vi går vidare.

  • Anonym (Sarah)

    Det ser ju lite roligt ut, det får ni ju medge Flört Antingen är han en toffel eller så har hon något speciellt som han gillar hos henne, eller både och. Ofta har de barn så han kanske stannar för barnens skull. Vad vet jag? Hon kanske gör världens godaste (och feta?) lasagne eller alltid ställer upp i sängkammaren. Det är väl kul att man kan få sig ett litet skratt ute mitt i stress-shoppingen !

  • Anonym (Sarah)
    HäxanSurtant skrev 2012-10-20 18:34:05 följande:
    Jag vet att du är försomsfull och alla som läser ditt inlägg vet det snart också. Grattis till dig som är en sån liten människa, värt att skålas för Skål Och en en gång stort grattis {#emotions_dlg.flower}
    Ja, liten i omfång är jag i jämförelse Skål för den! Skål
    Border skrev 2012-10-20 19:04:42 följande:
    Eller så är hon en sjuhelvetes underbar människa.
    Det får man ju hoppas! 

  • Anonym (Sarah)
    Anonym skrev 2012-10-20 20:57:26 följande:
    Alla är väl i princip "snyggare" i 20-årsåldern? Det har ju inte direkt med vikt att göra om brösten blir hängiga och magen degig efter att man fått barn.
    Hmm, nej, faktiskt inte. Jag vet många kvinnor som är betydligt snyggare nu när de är 30-45 år än när de var 20. En del kvinnor tar faktiskt hand om sig själva bättre allt eftersom de blir äldre, äter bättre och tränar mer.
  • Anonym (Sarah)
    Anonym skrev 2012-10-20 22:35:36 följande:
    du ts, alla kvinnor kanske inte ser ut som modeller, och en del kan faktiskt ej gå ner i vikt hur mycket dom än tränar!
    Nej, men om de äter lite mindre så... Inte behöver man se ut som en modell för att vara snygg (många modeller är ju inte snygga heller för den delen). Det räcker gott och väl med att man ser välvårdad ut och tänker lite på vad man klär på sig. Vi pratar om just kombinationen fet kossa med normalsnygg man, alltså inte kvinnor som har lite mage utan riktiga paddor och skrattar lite med glimten i ögat åt deras stackars män . Man undrar lite om hon såg ut så när de träffades eller om hon har någon speciellt fin egenskap, eller om mannen bara finner sig i att frun blivit en padda.
  • Anonym (Sarah)
    PojkMamma85 skrev 2012-10-20 22:49:18 följande:
    fantastiskt att folk med dessa åsikter är anonyma... varför vågar man inte stå för va man tycker???
    För att det sårar kanske? Verkar ju vara många som känner sig träffade här. Jag skulle aldrig säga rakt ut till någon att jag tycker att hon/han är ful/fet eller något annat negativt, om jag inte känner personen ifråga bra. Varför inte? Tja, det angår inte mig. Men jag kan ju inte hjälpa att jag ändå har en åsikt och den kan jag hålla för mig själv eller diskutera med vänner/min man. Ibland är det ju svårt att inte dra på smilbanden lite Skrattande Man går ju inte omkring med säck på huvudet precis.

    Sedan är det lite märkligt att en del överviktiga tycks tro att de inte syns, det är ju precis det överviktiga gör!
  • Anonym (Sarah)
    Anonym skrev 2012-10-21 09:37:33 följande:
    Ts Ts Ts och alla andra, När ska ni fatta, och sluta vara så avundsjuka.

    Alla bryr sig inte om snygga maränger, det har fattat att insidan betyder mest.

    Jag har varit smal och fin, jag är samma person nu som då. För det spelar ingen som helst roll hur fin man än är så är det hur man är som räknas i slutändan.
    Jag är fet på utsidan , du är ful på insidan, ja jag kan banta men vad kan du? 

    När ska alla korkade brudar utan inre bli lite smartare? Att träna hjälper inte, gå på biblioteket och LÄS, gå lite kurser se lite fakta program istället för alla modellprogram.{#emotions_dlg.djavulsk} 
    Oj oj, här trampades det på en öm tå? Vad har du själv för fördomar om snygga kvinnor då? Jag är civilingenjör om du vill veta och anser mig vara relativt "smart".

    Det brukar faktiskt inte vara jag som lägger märke till de här feta, fula damerna ute med smala män, utan det brukar vara min man som skrattar och kommenterar de stackarna (männen alltså). Och ja, visst ser det ju roligt ut!
  • Anonym (Sarah)

    Jag är genuint lycklig så du behöver inte tycka synd om mig tack Men visst, du får gärna tänka mig som egoistisk och själlös om du mår bättre av det. Men egentligen bör du kanske fundera över din egen lycka när du tycks ta åt dig så mycket av TS inlägg.

    Klanka ner och klanka ner, det är ju bara ett konstaterande. Vem bryr sig om Anna på stan väger 140kg och hennes man ser hyfsat snygg ut? Annas man säkert, men vi förbipasserande, nej. Men att det ser lite lustigt och roligt ut när de går tillsammans, ja det kan man ju inte hjälpa Skrattande vad är så farligt med det då? Anna vet inte vad andra tänker, hon tror att hon inte syns kanske. Undra vad hennes man tänker.. Life goes on!

  • Anonym (Sarah)

    Oh, ja säkert Du får tycka att min man är ytlig bara för att han tycker det ser lustigt ut med feta kvinnor som har normalsnygga män. Jag förstår vad du försöker påpeka, men jag kan betrygga dig med att min man har ett väldigt stort hjärta

    jag vet inte vad Annas man tänker, jag skrev att man kan ju undra vad han tänker. Om han skäms eftersom han måste gå 3 meter framför henne.

  • Anonym (Sarah)
    BymBym skrev 2012-10-21 13:48:59 följande:
    Anonym (Sarah) - du säger att din man har stort hjärta, gäller det då bara de snygga? Jag är inte fet, jag skulle ändå bli oerhört arg om min sambo betedde sig lika barnsligt som din man.
    Barnsligt att se det roliga i sammanhanget när en fet sumpig kvinna kommer gående med en proper man? Det är som att skratta åt helan och halvan. Här snackar vi ju äckliga, feta kvinnor, inte vardagssnyggingar med +5-15kg som ändå är måna om sitt utseende.



    Typ som den här Kräks Tänk henne med en välsvarvad man, det skulle se allt bra roligt ut! Och om så är fallet, kul för henne Big deal?
  • Anonym (Sarah)
    Anton Chigurh skrev 2012-10-21 14:54:37 följande:
    Fast i ärligheten namn borde denna väcka lika mycket uppsyn :

     
    Det gör det absolut, men det här fenomenet ser man konstigt nog sällan ute på stan (står även i TS). Brukar inte se det på klubbar heller faktiskt, förutom på pensionärernas nattklubbsförening möjligtvis de få gånger man hamnat där.. Vanligt i utlandet?
  • Anonym (Sarah)
    kajzawargh skrev 2012-10-21 15:36:56 följande:
    @anonym(Sarah): borde vara vanligare eftersom fler män än kvinnor är överviktiga.
    Eller så är det lättare för feta kvinnor att skaffa sig / behålla en partner medan feta män förblir ensamma?
  • Anonym (Sarah)
    Juronjaure skrev 2012-10-21 19:46:45 följande:
    Usch vad äckligt med folk som lägger energi på att irritera sig på andras val av partner...
    Irritera sig? Vi skrattar ju åt det!
  • Anonym (Sarah)
    Jasmine 851 skrev 2012-10-21 20:57:25 följande:
    Blir lite rädd av att se hur otroligt intoleranta människor verkar vara
    här uppfostrar man barn att acceptera alla och att inte mobbas 
    men dom lär sig inte av det man säger utan det man gör

    framtiden för våra barn ser mörk ut om det är denna nivå vi lär dom...
         
    Vadå, att det inte är hälsosamt , attraktivt eller "naturligt" att vara fet som en valross?
    Landqvist skrev 2012-10-21 20:20:23 följande:
    De kanske skrattar åt dig för att du har en stor näsa eller något liknande.
    Varsågod, jag hoppas verkligen att jag också ger någon ett litet extra skratt i vardagsbestyrenSolig
    BymBym skrev 2012-10-21 19:54:22 följande:
    Varför lägger man ens energi att skratta åt det? Jag vidhåller att det är barnsligt och elakt. Men är man nöjd med det så. Jag behöver hur som helst inte umgås med sådana människor.
    Alla går inte med skygglappar på ute. Ibland ser man så absurda ting att man börjar skratta. I detta fallet råkar det handlade om omaka par, som man kan kalla det. Man skrattar inte för att vara elak, utan för att det kan se så himla lustigt och roligt ut. Gör det något? Man får väl skratta och sålänge personerna ifråga är omedvetna så skadar det ingen.


  • Anonym (Sarah)
    Jasmine 851 skrev 2012-10-21 22:09:33 följande:

    om det är attraktivt eller inte ska du inte bedöma åt alla vad jag gillar har du inget med att göra. och du har ingen rätt att nervärdera människor som säkert är helt underbara som personer
    det jag tänker när jag läser dina inlägg är att du är en mobbare som gillar att trycka ner människor runt dig och att skratta åt dom som inte är i din värld "snygga"
    Tycker faktiskt synd om dig du missar många härliga människor som är värda att lära känna
        
    Du får gilla precis vad du vill, och de flesta, feta eller ej är säkert trevliga. Alla feta behöver inte vara just äckliga heller, men diskussionen handlade just om FULA feta kvinnor som har en relativt snygg man. Vi pratar alltså inte enbart om feta kvinnor och hur de lever m.m., de ska ha sig en snygg man också och helst vara ganska trashiga för att passa in som diskussionsmaterial.


Svar på tråden Usch vad äckligt med feta kvinnor!