Taket lyfte vid Beach Boys-konsert
Forum Inhandla/preparera - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • gravid-baddräkt

  Tis 6 nov 2012 17:26 Läst 4688 gånger Totalt 11 svar
  Tis 6 nov 2012 17:26

  Jag har fått bad på recept av BM men har ingen baddräkt... nu funderar jag lite hur jag ska göra. Jag är i vecka 12. 

  Med tanke på min värk skulle jag gärna börja simma och vattenjympa redan nu men att köpa en baddräkt nu och en ny om några månader. Hur är det med mamma-baddräkter? Är det som en stor påse fram på magen om man inte har nån riktig gravid-mage än eller kan det gå bra att använda den redan innan medicinbollen framtill dyker upp? 

  Några tips på vilka som är bekväma och relativt billiga? (dvs inte 600 spänn liksom...)

 • Tis 6 nov 2012 17:42 #1

  Du kan väl ha bikini? Jag hade min vanliga hela graviditeten :) byxan hade väldigt låg midja så det funkade :)

 • Tis 6 nov 2012 18:11 #3

  Jag är i vecka 30 och har vattengymnastik varje vecka och kör på vanlig bikni det går hur bra som helst. Behövde såklart köpa större storlekar. Mina bröst har växt många många storlekar och har blivit lite bredare över rumpan.


  En dag i sänder.
 • Tis 6 nov 2012 20:15 #4

  En gravidbaddräkt kan vara för stor runt din mage nu, men det går fort. Snart är det en stor bula där

  Jag har ingen bikini men använde tankini och trosor. Kommer inte in i den nu, beställde en baddräkt från zalando, de har olika modeller. Googla på gravidbaddräkt så hittar du mängder av olika försäljningsställen.
  Valde just detta företag då det är gratis frakt och retur..

 • Tis 6 nov 2012 22:39 #5

  Bikini går bort helt. Jag har inte badat på många många år just pga kropps-komplex men känner att jag verkligen behöver börja med annan träning än vad jag får här hemma på gården med djuren om min rygg ska klara detta... 

  Jag misstänkte att en gravid-baddräkt skulle vara för stor nu, men visste ju inte om de är sydda i mer tyg eller bara stretchigare :)

  Tack för tipset om zalando, ska kika in där.  

 • Sön 18 nov 2012 06:44 #6

  Jag köpte en baddräkt från Mamalicious. Hade redan mage när jag började använda den, men tror att den hade gått att använda även innan. Tyget över magen är lagt i små veck...
  Jag är i v 35 och har definitivt mage. I veckan var jag på spa och lånade en helt vanlig baddräkt - dock två storlekar större än jag vanligtvis har. Gick hur bra som helst med gravidmagen!

 • Sön 18 nov 2012 13:04 #7

  Jag har alltid använt bikini under mina graviditeter.


 • Mån 19 nov 2012 17:28 #8

  tack för tipsen, jag ska kika efter en shysst mamma-baddräkt så får det se ut som det gör nu i början. Jag är bara i vecka 14 (i morrn) men har redan en synlig mage så det ska väl inte dröja alltför länge innan jag fyller ut den :)

 • Mån 19 nov 2012 17:35 #9

  Jag simmade flitigt även innan grav och hade redan en baddräkt, men köpte en på nelly.com i alla fall, för trodde jag skulle växa supermycket superfort. Det gjorde jag inte alls och kunde ha min vanliga badräkt fram till v 22, sen blev den lite trång och obekväm kring magen. Men jag testade gravidbaddräkten redan i v10 och även om den var lite stor hade jag absolut kunnat använda den redan då =)

  Jag köpte den här : nelly.com/se/mammakläder/badkläder/baddräkter/mama-licious-100226/cute-basic-swimsuit-4826-14/
  men mama-licious har även andra fina =) Har bara provat den i länken men har mycket kläder från mama-licious och tycker allt sitter som en smäck och är väldigt skönt att ha på sig. 

 • Sön 9 dec 2012 22:28 #10

  Jag köpte en tankini, alltså m linne och trosa. Funkade hela grav och efteråt oxå. Ekonomiskt och snyggt. Kolla abecita Ellos eller halens tex

 • Ons 14 maj 2014 23:09 #11

  Bästa gravidbaddräkten är flerfunktionsbaddräkten, som du kan ställa in och dra åt allt eftersom magen växer. Finns inte så många men jag rekommenderar Boobs. Dessutom är det inte bra att utsätta magen för solens strålar, så om du ska bada utomhus rekommenderar jag en gravidbaddräkt.
  shop.boobdesign.com/sv/product/600/fast-food-baddrakt-for-graviditet-och-amning

Svara i tråden: gravid-baddräkt
Logga in
Bli medlem
Skapa en ny tråd
Ändra kategori Skriver i kategorin: Gravid
Svara i tråden...

Innehåll