• Tom Araya

    Skulle du kunna tänka dig ha sex med en tjej på 1'90 m?

    Jag vet inte om jag skulle kalla det okvinnligt att vara så lång, kanske lite men kvinnligheten finns ju i så mycket mer.
    Jag med mina 183 cm skulle dock känna mig lite omanlig med det sällskapet, skulle inte våga ragga, bär emot att synas ute med och inget jag ser som ett flickvänsämne direkt.

    Men jag skulle absolut kunna tänka mig att testa sex med en så lång kvinna om hon tänder mig i övrigt...det vore en intressant erfarenhet om inte annat.

  • Tom Araya
    Anonym (PW) skrev 2012-11-09 13:59:25 följande:

    Både män och kvinnor får svara här som rubriken lyder. Själv är jag 1'91 och haft problem med män när det kommer till förhållande- vet inte vad det kan bero på, rädsla... oftast ger blick som om jag vore där för att ha ihjäl honom..:S. Är det okvinnligt att vara så här långt? Motivera ditt svar. 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-11-09 14:04
    (lång) skulle det visst stå)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-11-09 14:04
    (lång) skulle det visst stå)


    I rubriken rör frågan sex, men i trådstarten skriver du att problemet rör förhållande.
    Du får nog förtydliga dig.

    Jag skulle med mina moderata 183 cm nog inte känna mig jättebekväm med en kvinna på 191 cm...jag skulle inte ragga på henne, om vi säger så.
    Därmed inte sagt att jag ratar henne för ett ligg om hon raggar...och vem vet, kanske uppstår känslor starka nog att uppväga att jag som man är 7 cm kortare... Drömmer

    Vad känner du själv över att ha en man som är kortare än dig?
    Får det dig att exempelvis fundera över valet av skor om ni ska gå ut tillsammans?
Svar på tråden Skulle du kunna tänka dig ha sex med en tjej på 1'90 m?