• Kitty baby

    Åh nej, framfall.....Hjälp ni som har erfarenhet!!!

    Det har nu gått sex veckor sedan jag fick mitt andra barn. Tiden efter förlossningen har varit jävligt tuff och nu upptäcker jag dessutom att jag har något typ av framfall (ingen aning om det är livmoder, fram- eller bakvägg) som skaver, gör ont och är allmänt obehagligt. Blir så ledsen och orolig!!! 

    Har idag varit på min första promenad och sablar vad mycket värre det då blev därnere...känns som att jag har en överfylld tampong som är på väg ut hela tiden och det skvar som attan när man rör sig. Ska man inte kunna promenera nu heller?

    Någon som har erfarenhet av framfall? Vad kan man göra, vad bör man tänka på att INTE göra? Någon som haft detta efter förlossning men som blivit av med det med tiden? Hur i helsicke funkar sex när det är en stor köttboll i vägen? Kan man ha tampong? Kan man träna? Tror ni att BM på efterontrollen kan göra en realistisk uppskattning ifall det är något som kommer att gå tillbaka eller om det är läge för operation eller måste man vänta typ ett år innan man vet? Usch, vad jag är otålig....

    Ja, jag vet att det bara gått 6 veckor, men jag kan inte låta bli att oroa mig ändå, har svårt att släppa det och bara liksom 'vänta på att tiden ska gå' om ni förstår hur jag menar. Svårt att ignorera något som känns hela tiden. 

    Ja, jag har kontaktat min BM för att få komma och kolla men det är en vecka kvar och jag är helt snurrig i huvudet av alla frågor och funderingar kring detta - tar tacksamt emot tips och råd och givetvis helst ett helt gäng med solskenshistorier..... :-/        

  • Svar på tråden Åh nej, framfall.....Hjälp ni som har erfarenhet!!!
  • Kitty baby

    Ok. Tack för din input och fina råd. (var sängliggandes sista tre månader av grav så väldigt sugen på att röra på mig, men får alltså sansa mig....)

  • Kitty baby

    Carran83: Tack för ditt upplyftande inlägg, verkligen supertack! Man behöver verkligen höra lite positiva historier för att balansera upp alla negativa tankar man har. Jag hoppas verkligen att det blir som för dig...

    Jag ser en rund grej som täcker slidmynningen och den känns hård och skaver som fasen, speciellt efter ansträngning typ promenad.

    Ja usch, panik är bara förnamnet...haft tillräckligt m andra komplikationer efter förlossning plus RSsjuk 2 veckors bebis åsså nu detta...blääää.

    Tack igen för att du delade med dig - kram till dig!

Svar på tråden Åh nej, framfall.....Hjälp ni som har erfarenhet!!!