• Alex2014

    Äggdonation Ava Peter november 2012

    Hej Marge
     Är själv i startgroparna för ÄD i St Petersburg. Vi har varit på första konsultationen och åker tillbaka i slutet av april. Hur har det gått för er?
    Känns som att tiden från beslut till att vi nu ska göra vårt första försök har gått otroligt fort. 

  • Alex2014

    Åh hoppas att ni plussade! Måste kännas som världens längsta väntan fram till TD

    Känns bra att vi åkte dit på första konsultationen så att vi hittar och kan känna igen oss. Imorgon är det dags för injektion. Satt ni in två även första gången? Vi funderar över om vi ska sätta in ett eller två.

    Härligt att hitta någon som är i ungefär samma fas.

    Håller verkligen tummarna att det gick bra!

    Kram  

  • Alex2014

    Fy vad trist Marge Simpson, men som sagt tredje gången gillt!

    Vi kontaktade AVA i januari och blev erbjuden första konsultation i februari men kunde inte åka förrän i mars. Under konsultationen hade vi med kort på mig i 20-årsåldern och beskrev vilka personlighetsdrag som liknar mig. Vi fick gå och fika 20 minuter sedan presenterade de vår donator och bestämde tid för transfer. Så väntetiden var ju lika med noll Glad

    Precis som Marge skriver så är det inga problem med visum och du kan även be den patientkoordinator ni får på AVA att skicka er en inbjudan. Har funkat jättesmidigt. Suttit ikväll och fyllt i nästa visumansökan Glad

    Vi bodde oxå på Nevsky Grand Hotel. Rent och som sagt bra frukost och trevlig personal!

    På AVA odlar de alltid 5 dagar och då är det enligt läkaren stor chans att de nått blasocyststadiet.
    Lycka till med erat val Mumin99!     

     Ser fram emot att se era plus under våren!   

  • Alex2014

     Hej Mumin

    Ja när man läst runt verkar det som att blasocyster ger större chabs att lyckas. Hoppas och vill tro det i alla fall :)

    Vår donator är 22 år gammal. Hoppas att detta ska bidra att det blir tillräckligt med ägg. Skulle vara surt att komma till äggplock och kamma noll.

    Slutade med p-pillren i fredags och på torsdag är det dags att börja med plåster och progynon. Hoppas att jag inte ska må allt för dåligt av hormonerna. Vad har ni haft för symptom?

    Sköt om er!
                 

      

  • Alex2014

    Hej igen

    Så nu är jag en ruvare. Nervöst! Marge Simpson fick du testa redan efter en vecka? Enligt Dr L ska jag ta ett blodprov redan en vecka efter ET. Känns tidigt...

    Vi satt oxå in två stycken och hoppas att någon av dem ska sätta sig. Annars får vi hoppas på någon av de tre i frysen :)

    Känns helt overkligt att det eventuellt finns någon därinne. Kännt mig väldigt optimistisk innan men känner att det runnit ur mig. Vågar inte tro och hoppas...

    Kram

  • Alex2014

    Hej igen

    Inget svar på blodprovet efter en vecka men tog en CB nu två veckor efter ET och det var negativt. Nu ska jag vara ledsen en stund sedan är det bara på det igen :) Har tre i frysen och hoppas att någon överlever och fäster. Blir inga fler försök efter det så får hoppas på någon av dem.

  • Alex2014

    Håller tummarna för att de små fäster Michelangelina!

    Blir ett nytt försök för oss 26 juni så jag är där några dagar före er hoppfull03 Glad Vill komma iväg och göra det så snart som möjligt. Varit en liten bump in the road. Haft en del småblödningar trots att jag äter p-piller men det var inget allvarligt så vi kör vidare enligt planen.

    Vi har tre i frysen och enligt Dr Diana så är det minst 75% överlevnadschans så rent teoretiskt borde två överleva. Detta blir andra och sista försöket.

    Håller tummarna för er allihopa att det blir lite februari/mars bebisar Flört

    Kram

  • Alex2014

    Åh grattis Michelangelina! Håller tummarna för er!

    Spännande att vi är där så nära inpå Marge Simpson och hoppfull03! :)

    Anledningen till att det blir det sista är att vi bestämt oss för att endast göra en äggplockning från donator och sedan se hur långt de äggen räcker. Hoppas att minst ett av de tre i frysen ska klara sig så att det blir ett försök till. Vi har en dotter sedan tidigare och vi har sagt att vi vill försöka få ett syskon men om det inte vill på dessa försök så är vi vara lyckliga för det vi har och satsa allt på henne. Känner bara att jag för min inre frid är tvungen att försöka med äggdonation eftersom jag inte vill ångra mig om 10 år och sitta med tänk om. Tror att jag som många andra haft en inre bild sedan jag var liten om hur min familj skulle se ut och det tar ett tag att måla om den bilden.

    Sköt om er och lycka till! Nedräkning känns verklig nu när jag börjat medicinera igen :)

    Kram

  • Alex2014

    Hoppas att det är tunt och fint för dig idag hoppfull03. Kommer att gå så bra!

    Var på UL1 igår och det är enligt plan. Spännande att se nästa vecka om den växer till sig som den ska.

    Nu ska jag bara fixa visum :) 15 dagar kvar...

    Kram

  • Alex2014

    Hej igen

    Välkommen Loreley! Förstår att det känns långt att vänta till augusti men det kommer gå fort när du är igång med processen. Glad Vi valde att åka dit på en konsultation så att vi sedan kunde vara där i 5 dagar på besök två. Finns massor att se. Många vackra byggnader . Praktiskt att bo i Nevsky så att man inte är långt från kliniken. Bodde längre ifrån vid vårat längre besök och det var lite jobbigt med trafiken ibland när vi hade tider och passa. Ett ställe som är enkelt men rent och ok frukost är Nevsky Grand Hotel. Det är två stjärnigt och ligger inte långt ifrån kliniken.
    Ett bra tips vi fick när vi skulle till kliniken var att man ska gå in via apoteket. Finns en skylt på fasaden sedan är det bara att gå in via apoteket.

    Igår var det dags för UL 2. Skönt att det trots lite små blödningar var som det skulle, 9mm. Nu börjar det kännas verkligt att det är dags nästa vecka...

    Ha en underbar midsommar!

    Kram

Svar på tråden Äggdonation Ava Peter november 2012