Inlägg från: Älva1973 |Visa alla inlägg
  • Älva1973

    Jag blev gravid med DHEA (Prasteron)

    Hej, jag nyligen snubblat över och läst lite om DHEA. Känner mig sugen att börja ta det inför eventuell IVF. Jag vill inte spilla någon tid nu. Har försökt ett år, haft ett MA i somras. Jag har påbörjat en utredning privat, men har inte fått svar på mitt AMH-prov ännu. Men vill vara redo att försöka allt nu.
    I mitt landsting får jag inte hjälp via vårdgarantin (är enligt deras regler för gammal), fyller snart 39.

    Om man vill testa själv, vad ska man leta efter för koncentrat. Finns det någon leverantör som är bättre. Jag har kollat lite på ebay där de säljer de som kosttillskott.  


  • Älva1973
    Kvinna72 skrev 2012-12-06 21:48:08 följande:

    Hej Älva 1973,
    kolla in denna sida:  www.dhea.com/home.php här har jag beställt en lite dhea ifrån. Först började jag med en burk som jag köpte från en tjej här på FL sedan köpte jag mera ifrån dhea.com. Detta var exakt samma som hon köpte genom en klinik i NYC. Jag har tagit dhea nu i 5 månader och har precis gjort ett uppehåll. Jag ska imorgon ta lite prover och bl.a dhea-s värde, detta önskar jag att jag tagit tidigare men IVF kliniken jag gick på är inte intresserade av dhea och jag själv visste inget om det då. Nu har jag läst på lite och gjort ett ivf uppehåll, kanske blir det ett nytt efter nyår efter jag har tagit dhea på eget bevåg.
    Det finns några bra trådar här på FL som jag kan rekommendera (mycket bra tips och info om diverse):
    1. Tips om dhea
    2. Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH
    3. IVF för oss som snart är 40år. Våra chanser?

    Lycka till med allt!

    Kram          
    Tack så jättemycket för ditt svar. Har sett någon av trådarna men inte skrivit i dem. Kanske tittar in där och säger hej. Lägger i alla fall trådarna i favoriter. Jag är ganska ny på det här med IVF, vi har precis bestämt oss för att prova på det för att kanske snabba på bebisbaket. Nästa vecka på fredag får jag svaret på mitt AMH-värde, är så nervös.
    Kram! 
Svar på tråden Jag blev gravid med DHEA (Prasteron)