• Anonym (hett)

    Killar!!! Snälla berätta vad som är sexigt hos en tjej!

    Vad tycker ni är sexigt hos en tjej? Utseende, personlighet, klädstil... Vad blir ni mest tända på när tjejen gör eller har på sig? TELL ME!!!!!

  • Svar på tråden Killar!!! Snälla berätta vad som är sexigt hos en tjej!
  • Anonym

    Kurvig med stora bröst, rumpa, lår och gärna mage. Långt hår och gärna tighta kläder så man ser vad hon har. Inte för mycket smink och inget läppstift (det går lika bra utan nåt smink överhuvudtaget). Det är också viktigt med ett snyggt ansikte.

  • Anonym

    Långt hår, kortare än jag (på 183 cm), självsäker, feminin... 

  • MrC

    Hon ska/bör ha självförtroende, självsäker, stil, klass, fantasi, talets förmåga och våga ta initiativ.
    Om det är det fysiska egenskaperna så är det nog ett nice ass och cute face som betyder mest.


    -Nej, jag tänker inte raka mig bara för att du vill hångla. Skägget stannar!
  • bergslagstrollet

    Olika saker hos olika personer skulle jag vilja säga. En av kursarna på den utbildning jag går är supercharmig och sexig utan att ha några egentliga utmärkande fysiska attribut (som t.ex. välformade bröst eller rumpa) hon har helt enkelt en utstrålning som gör henne superläcker. Tyvärr så är hon redan i ett förhållande.

  • DetFinnsMer

    Kom igen... Jag har dejtat allt möjligt. Fotomodeller, mulliga, långa och korta.

    Den sexigaste var mullig, och jag föredrar ändå långa smala om jag måste sätta ett utseende.

    Sexig och vacker är skilda saker.

    Iq och att hon ser DIG.

    Att hon vågar, men ändå sparar på krutet. Som en sportbil. Du älskar den inte för veckopendlingen, utan för dom där tillfällerna när ni trycker på gasen i kurvorna.

    Det är personligheten som är sexig.

    Dejrade en fröken landskap, otroligt vacker, men sexig som en blöt gråhund på finmattan. Där och då insåg jag skillnaden. Jag rörde henne aldrig. Helt ointressant.

  • en morgondröm
    Anonym (Kvinnor syns) skrev 2012-12-09 19:40:53 följande:

    En sexig kvinna är en kvinna som signalerar att hon gillar sex. 

    Mer eller mindre omedvetet så signalerar kvinnan att hon gillar sex och att hon vill visa det för männen/ hanarna som ser henne. Sådana kvinnor märks alltid.

    Dessa kvinnor tar rummet/ platsen i besittning bara genom sin närvaro. De kvinnorna märks för plötsligt så tittar  nästa alla män på dem. Det hela ligger på ett mycket primitivt men mycket välfungerande nivå.

    Vad det sedan är kan variera. Vackert hår, målande läppar, korta kjolar, högklackade skor som hörs när kvinnan kommer gående kraftfullt och lite snabbt. Glöm för allt i världen inte deras ögon som snabbt skannar av rummet efter potentiella män som kan vara intressant. De männen får snabbt den där blicken som varar ½ sekund för länge.

    Jämför det med en gråklädd kvinna med oklippt hår utan smink som kommer tyst smygande i ett par tråkiga foträta skor med ihopsjunken hållning som ser ut som om att om du tittar på mig så tittar jag bort för jag vill inte bli tittad på som om jag var en kvinna som gillar sex.

    Män, många , kanske de flesta mogna vuxna män attraheras så klart av lite större bröst, lite stor rumpa med en smalare midja. Trippande gång med högklackade skor. Snygga kvinnliga kläder som är sexiga men som inte ser för slampiga ut och smink. inte alls män som vågar erkänna det men de flesta män tänder på vackra sminkade ögon och rött läppstift. Vad kvinnan väger är ofta inte så viktigt så länge vi pratar om normal övervikt. Det är det kvinnliga det handlar om. Det kvinnliga  det som syns vid första anblicken , att kvinnan vet vad hon har mellan benen och att hon vill använda det. 


    Hon har DET! Och det märks! Går som hon har 3 män i koppel bakom sig! Ett leende på ögonen och glimten på läpparna!
  • Anonym (Attityd!)


    Det är egentligen jätteenkelt. Och supersvårt....
  • John1a1a

    En tjej som respekterar en och inte agerar såsom; "titta på mig, jag är finare än dig!"
    Naturligtvis kan fåfänga ske mer eller mindre medvetet, men det är mycket avtändande.

Svar på tråden Killar!!! Snälla berätta vad som är sexigt hos en tjej!