• Alby

    Din dotter ser inte ut som dig och kommer aldrig att göra.

    Dialog mellan min man R, jag och min svärmor S. S:din dotter har fått din brors näsa. R: nä hon har fått min frus näsa. S: både vi och alla andra vet att din dotter bara ser ut som våran familj. Jag: va? R: våran dotter ser ut som oss båda! S:hon ser bara ut som oss ock kommer alltid att göra! Jag blev jättesur och ledsen, och min man skäms över sin mammas fräcka beteende. Han har bett sin mamma att be mig om ursäkt eller iaf säga att hon inte vet vems sida våran dotter kommer att se ut som i framtiden. Men hon vägrar. Jag vill inte prata med min svärmor längre. Självklart så vill jag att min dotter ska ha drag från bådas håll, vilket hon har. Tycker bara att min svärmor är fräck, har jag rätt eller överdrivet jag? Skriver från mobilen om det ser konstigt ut.

  • Svar på tråden Din dotter ser inte ut som dig och kommer aldrig att göra.
  • Alby

    Gjorde styckesindelnjng men den har visst försvunnit, vilket gör att det kanske är lite svårläst.

  • Alby

    Klart att det inte spelar någon roll. Men jag blir ju sårad när hon säger att barnet inte ser ut som mig alls och aldrig kommer att göra det.

  • Alby

    Tråden handlar inte om vem hon är lik, tråden handlar om min svärmors beteende.

  • Alby

    Som sagt, jag bryr mig inte om vem hon är lik. Och jag kommer självklart inte att säga upp kontakten med henne, men jag blir sur när hon håller på sådär. Igår så la min man upp en bild på dottern på Facebook. Min mamma kommenterade att hon va lik min bror som bebis på den bilden. Då kommenterade min svärmor att det stämde inte alls, och skrev fem kommentarer på raken att hennes barnbarn bara såg ut som henne själv och hennes egna barn och att min mamma skulle ljuga.
    Jag är aldrig inne på Facebook, men va inne och läste detta eftersom min mamma hade blivit lite förvirrad över min svärmors beteende.

  • Alby

    Jag är så himla arg på henne, men tror att det har samlat på sig lite de senaste veckorna. Hon skällde ut oss när vi satte dottern i ett babyskydd i bilen från bb. Hon sa att vi hade förstört dotterns rygg och att jag skulle ha haft henne i famnen hela vägen.
    Vill inte vara en sån som ogillar sin svärmor och försöker vara snäll, men det börjar bli rätt jobbigt.

  • Alby

    Min dotter har problem att suga länge från bröstet och får mest maten på flaska. Då berättade min svärmor för mig att dottern aldrig kommer att älska mig eftersom hon inte fick suga från bröstet. Hon blev också Arg för att jag kissade när jag var ensam hemma med bebisen. Detta och mycket mer har hon hunnit säga på ca 5v då min bebis föddes.

  • Alby

    Tack för alla svar, det känns skönt att veta att sakerna hon säger är lite konstiga.
    Hon bor i usa, och hon tycker såklart att avståndet är jättejobbigt. Jag brukar skicka flera kort
    varje dag, men varje gång så anmärker hon på något som vi gör fel. Jag har alltid bitit ihop och
    ibland har min man sagt till henne snällt.
    Denna gången orkade jag helt enkelt inte bita ihop, utan röt ifrån.
    Jag sa att jag tyckte att hennes beteende va dumt, och nu pratar hon inte med mig längre.
    Jag vill ju såklart att min dotter ska ha en bra relation med henne. 

  • Alby
    straw2008 skrev 2012-12-10 12:04:37 följande:
    Verkar som att ni alla är ganska hysteriska i familjen ang vem ert barn är likt ?? Lägg in bilder o låt oss avgöra ?
    Haha, om jag skulle lägga upp en bild på min bebis så skulle jag göra det för att skryta om hur vacker hon är, inte för att skapa en tävling om vem hon är lik. ;)
  • Alby
    rödnos skrev 2012-12-11 20:50:51 följande:
    Känner igen det där så himla väl och förstår du blir arg och ledsen!
    Min svärmor säger alltid står dotter är lik min sambo men hon är verkligen en kopia av mig rakt av så det är bara för patetiskt.
    Man får skita i dem helt enkelt.
    Min sambo sa till sin mamma att: det är väl uppenbart att **** är en kopia av sin mamma, sim dessutom är den vackraste kvinna jag känner. Sen dess är svärmor lite mer försiktig. Haha! )
  • Alby

    Tack för alla tips, jag skickar fortfarande bilder till henne för att vara snäll.
    Dock är hon sur på mig för att jag blev sur. 

Svar på tråden Din dotter ser inte ut som dig och kommer aldrig att göra.