Inlägg från: popcornplaya |Visa alla inlägg
  • popcornplaya

    Ngn som nyss börjat sin utredning som vill följas åt?

    Hej allihopa! Vi påbörjade utredning för några månader sen. Har försökt i 18 månader nu. Har dock två barn sen innan som tagit ett år att göra ungefär.

    Har i utredningen testats för det mesta och mannen har lämnat spermaprov. Det visade på lite för lågt antal så han har fått lämna ett nytt prov. Mitt progesteronprov visade lite för lågt också så jag ska väll lämna ett nytt igen. Har inte träffat läkare än, har vart jul och nyår och inte många tider att få.

    Försöker gå ner lite i vikt nu så länge i alla fall, hade BMI på 30 så det skadar ju verkligen inte att gå ner.

    Känner oss väldigt ensamma i det här, ingen i bekantskapskretsen/familjen vet att vi försöker skaffa en till ens.

  • popcornplaya

    Thotis90: jaså vad konstigt. Här är det inga problem. Dock tror jag inte man får insem eller ivf om det skulle behövas.

  • popcornplaya

    Sorgsen01: vi har hållt på i 18 mån nu :( vet hur det känns. Fattar inte hur man orkar fortsätta men varje månad när äl närmar sig så biter man ihop och "tvingar" sig själv.

    Jag är i äl tider just nu. Blir väll lite mys ikväll (inatt) antar jag.

  • popcornplaya

    Ok. Själv skulle jag börja på dag 5 men tänkte fel så jag råkade börja på dag 4. Men då borde det inte göra så mkt då :)

  • popcornplaya

    Theresa: :( usch vad tråkigt. Hoppas du får börja med trippeldos nästa gång då eller ännu hellre att dubbeldosen resulterar i bebis nästa månad.

  • popcornplaya

    Sofii: äl test ger utslag på den stegring av hormon som uppstår strax innan ägglossning. Men det är ingen garanti att ägget faktiskt lossnar. Tempar man så kan man säkrare se om ägget faktiskt lossnar. Eller att ta blodprov.

  • popcornplaya

    På fertility friend finns massa info om att tempa. Är ingen expert på det då jag aldrig tempat själv. Men har för mig att tempen går upp något när man ägglossar för att sen hålla sig lite högre fram till bim, får man mens sjunker tempen strax innan och är man gravid fortsätter tempen på samma nivå.

    Tror det är nått sånt, men är som sagt ingen expert på ämnet ;)

Svar på tråden Ngn som nyss börjat sin utredning som vill följas åt?