Inlägg från: Anceka m D |Visa alla inlägg
  • Anceka m D

    Vi kring 30 som jobbat på syskon några månader.

    I somras startade jag en tråd för oss kring 30 som snart skulle starta syskonförsök. Nu några månader senare är det inte så många kvar i den tråden då de flesta har fått sitt efterlängtade plus! Dock inte jag (och några till som också är välkomna hit!). På julafton har jag nästa äl och då är vi inne på sjätte försöket...

    Så, är du kring 30 och har försökt få syskon i ett par månader eller så kan det här kanske vara tråden för dig!?


  • Svar på tråden Vi kring 30 som jobbat på syskon några månader.
  • Anceka m D

    Ca 10 dagar kvar till äl, tiden går inte så himla långsamt ändå. Är ju en del att göra innan jul också. Av nån anledning tror jag inte att det här försöket kommer lyckas heller. Jag börjar ställa in mig på att det kan ta tid. Med sonen tog det 5 månader, det är ganska precis tre år sen...

  • Anceka m D

    Välkommen! Ditt inlägg blev avbrutet men om jag tolkar det rätt är det tänkt att ni ska göra IVF igen?

    Jag känner mig bara så himla nedslagen och negativ. Av nån anledning tror jag inte att det kommer bli något syskon till sonen, trots att vi bara har försökt ett drygt halvår.  

  • Anceka m D

    Ja, 4 timmar minst ska man visst hålla sig. Lycka till!

    Själv är jag på äl + 4-5 någonstans. Tror ju inte att det tar sig den här gången heller så än så länge känner jag mig lugn. Får väl se hur det känns när BIM närmar sig...

  • Anceka m D
    Akinna 77 skrev 2013-01-09 07:45:41 följande:
    Hej!

    Jag hoppar in här! Jag är 30+ med en snart tvåårig son, vi har försökt att göra ett syskon sedan i somras. Det tog lång tid för oss att bli gravida med sonen så jag känner att jag började försöka med negativ inställning, typ "det här kommer nog inte att gå" redan från början. Nu när det inte händer något känns det lite som ett straff för min negativa inställning. Jag önskar verkligen att det var så lätt att "sluta tänka på det så mycket och slappna av" som välmenande människor tycks tro!

    Nu har jag iaf bestämt mig för att försöka tänka positivt, ska tvinga mig själv till det tills det blir en vana :) 

     



    Välkommen! Jag tänkte inte så från början, men nu gör jag det - att det inte kommer bli något syskon för att det inte kommer funka. Vi går in på försök 7 nu.
  • Anceka m D

    Ta det på rätt sätt men det känns skönt att ha lite sällskap i sina tankar! Även jag är mest rädd för att det aldrig ska bli något syskon, om det "bara" tar lite tid gör ju egentligen inte så mycket.

    Jag borde också lägga lite energi på annat ett tag men det är svårt att släppa tankarna på att bli gravid.

  • Anceka m D
    Cuppies skrev 2013-01-13 21:24:31 följande:
    Hej! Hur går det för alla? Är på BIM -10 idag, känns som en låååång väntan. Tänkte testa på lördag :)
    Jag har en dryg vecka kvar till äl så här känns väntan ännu längre. Jag är så neggo också, tror inte att det kommer ta sig nu och kanske aldrig. Men hoppas att det känns lite roligare närmare äl så att jag orkar förföra mannen.
Svar på tråden Vi kring 30 som jobbat på syskon några månader.