Inlägg från: Anceka m D |Visa alla inlägg
  • Anceka m D

    Vi kring 30 som jobbat på syskon några månader.

    Jag tror att vi är många som delar den rädslan, att vara sist kvar och den det inte funkar för. Men än är det nog långt kvar till det!

    Lilla kakan: jag har också snuddat vid tanken på att bara ha ett barn. Men precis som du skriver så känner jag att det gör för ont just nu, jag är inte alls där än. Men jag har funderat på hur länge jag orkar hålla på, ingen av oss blir yngre ffa inte sambon. Så mycket mer än fyra år vill jag nog inte ha mellan barnen så just nu känns det som jag ger det ett drygt år till, men det är ju ganska lång tid och borde kunna resultera i en graviditet!

  • Anceka m D

    Jullovsbebisar for the win!

    Jag går bara och väntar på mensen, hatar den här tiden. Senast imorgon kommer den. Ska försöka träna ikväll och så städa lite hemma. Imorgon blir det till att packa inför helgen. Svärmor har fyllt år och vi drar till Värmland!

  • Anceka m D

    Och där kom mensen. F-n att man alltid ska ha ett litet hopp in i det sista. Nu gäller det att orka ladda om till nästa äl, just nu känns det tungt.

  • Anceka m D

    Jag tycker att det är så coolt att vi är så timade med varandra! Gummiz, Lilla kakan, Akinna, Muakollen. Är det nån mer som precis fått mens eller har BIM i dagarna? Nu får vi följas åt och peppa varandra, nästa månad blir det ett par plus till tycker jag att vi bestämmer!!

    Jag ska försöka göra ett nytt försök med att ringa gyn imorgon och boka tid för kontroll. 

    Jag är så glad att jag startade denna tråd för det var precis det här jag ville, få stöd av såna som det inte heller gick så där lätt och hoppsan för! Ni är helt underbara tjejer!

  • Anceka m D

    Blifyra: låter lovande, håller tummarna!

    Finns det nåt ni tänker göra annorlunda kommande äl? Jag kan bara komma på en sak som nån gynekolog hade tipsat om: ha sex från positivt äl-test och i 3 dagar. Ungefär så blev sonen till men vi har inte lyckats få till det så den här gången. Men nu jäklar ska här liggas!

  • Anceka m D

    Vi har kört mycket innan äl i åtta månader nu utan att bli gravida så jag känner bara att jag vill prova nåt nytt. Och sonen blev som sagt till av sex på äl-dagen och några dagar efter...

  • Anceka m D

    Mia: håller tummarna för att det snart blir starkare!

    Ego: tog mig i kragen idag och bokade tid till gyn. Skyllde på mellanblödningarna jag haft två ggr nu, är ju också opereras för cellförändringar 2008 på just det stället. Orkade inte ta allt med Ssk på telefon utan får ta det vid besöket, de har bra omdömen och vad jag minns var de trevliga och proffsiga!

  • Anceka m D

    Jo, det känns bra att jag tog tag i det. Förhoppningsvis ser ju allt bra ut och det gäller bara att ge det tid.

  • Anceka m D

    Jag tempar. Det är inte alltid tempen sjunker innan men min gör det oftast dagen innan eller på morgonen samma dag mensen kommer. Det bästa med tempningen tycker jag är att jag får bekräftat att jag har haft ägglossning.

  • Anceka m D

    Äntligen fredag, härligt! Vi åker till svärföräldrarna i Värmland och firar svärmor som har fyllt år. Känns som en skön och mysig helg. Men segt att vintern hänger sig kvar!

Svar på tråden Vi kring 30 som jobbat på syskon några månader.