Inlägg från: Anonym (Inget problem) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Inget problem)

    Männen går NAKNA hemma! hjälp!

    Beror på sammanhanget kan jag tycka. Är man på väg in i badrummet för att duscha/göra sig i ordning så är det ok med naket/kalonger, tycker jag. Måste man sitta och titta om de går förbi?

    Sedan får du ta diskussionen med sonen om dy tycker det är jobbigt. Det ingår i föräldrarrollen. 

  • Anonym (Inget problem)
    Anonym (Tokig) skrev 2012-12-16 14:05:38 följande:
    Regnig Måndag: Det är först det senaste året sonen har börjat med detta... bortsett från innan puberteten förstås. Min man har aldrig varit det minsta pryd så det är kanske från honom han fått beteendet. Lufsan: Jag tycker faktiskt det är skillnad... små barn som är nakna är oskyldigt, de vet ju knappt vad sexualitet ens är. Sonen är 18 och hans "snopp" är som på vilken fullvuxen karl som helst och han har en sexualdrift som vilken vuxen karl som helst, om det inte är något fel på honom ;) Min man är den enda man jag vill se naken och då endast när vi är ensamma... det gör att jag nästan känner mig otrogen när jag ser sonen naken.
    Ju mer du skriver TS, desto mer verkar det som att problemet ligger hos dig. Att överhuvudtaget tänka på sex när man ser sitt barn naket...
     
  • Anonym (Inget problem)
    taquine skrev 2012-12-16 14:26:43 följande:

    Är en 18 åring ett barn?
    Inte för andra, men för föräldrarna är han det. Om jag ser en snygg 20-åring så jag ju kunna tända på honom (teoretiskt, nu är jag ju lyckligt gift), men om jag ser min egen 20-åring så skulle jag inte tänd på honom, just för att han är mitt barn. 
  • Anonym (Inget problem)
    Anonym (äcklad) skrev 2012-12-16 17:01:20 följande:
    håller helt med dig , hade min far eller bror blottat sig så för mig hade det blivit en polisanmälan omgående ! flyttat och aldrig mer pratat med dem hade jag också gjort ! 
    Och vad tror du polisen skulle göra? Har inte vuxna människor rätt att vara som de vill i sitt eget hem? 
  • Anonym (Inget problem)
    Wittra skrev 2012-12-16 17:15:21 följande:
    Rättgheter utesluter inte respekten mot andra familjemedlemmar.  
    Men vems respekt är viktigast, den som vill gå utan kläder/i underkläder ibland eller den som sexualiserar all nakenhet?
    Vem äger TS problem? TS tycker jag. Förutom att vara oerhört känslig inför nakenhet (som hon associerar till sex, även när det gäller hennes eget barn) så är hon ju konflikträdd, och vågar inte prata om det. Är det verkligen hälsosamt att hon ska överföra detta på sina barn?
  • Anonym (Inget problem)
    Anonym (L) skrev 2012-12-16 17:25:34 följande:
    Är det extremt viktigt för en person att få gå omkring naken så får man väl ta den diskussionen. Men i de flesta fall tror jag inte att det ligger några starka böjelser bakom att man ränner runt näck, utan det bara blir så för att det är praktiskt. Och då har man nog inga problem att dra på sig ett plagg eller två om man vet att det ökar trivseln för någon annan.
    Men nu är TS så pryd att hon inte ens kan prata om det.
Svar på tråden Männen går NAKNA hemma! hjälp!