• Anonym (L)

    Männen går NAKNA hemma! hjälp!

    Oj, jag trodde dottern var typ 12-13, för i den åldern kan det vara känsligt med nakenhet, Men är hon tjugo så är det väl bara att hon gillar läget eller flyttar ut?

    Detta handlar helt och hållet om dina personliga preferenser. Det är ingen självklarhet att man ogillar att närstående går runt i kalsongerna utan det är upp till varje familj att bestämma hur man gör med den saken. Tala om för din son vad du tycker och se hur han reagerar! Han kanske inte har några problem alls med att klä på sig om han vet att du uppskattar det.

  • Anonym (L)
    Anonym (Tokig) skrev 2012-12-16 14:48:16 följande:
    Otrogen var fel ordval av mig... men jag får en obehaglig känsla av att "det här är äckligt". Nakenhet har alltid varit förknippat med sexualitet för mig... när jag växte upp visade sig ingen i familjen någonsin naken. Är det så konstigt? Det är av just den anledningen jag INTE vill se sonen naken...
    Jag tycker inte att det är konstigt. Men sonen kan inte läsa dina tankar. Du måste förklara för honom att du inte uppskattar att han travar runt i bara mässingen.
    Anonym (Tokig) skrev 2012-12-16 14:53:51 följande:
    Och varför kan han ha börjat med detta helt plötsligt... klart han gick näck när han var barn men det slutade han med när han var 8-9... men nu det senaste året har han återigen inte brytt sig om att skyla sig inför mig (eller hans syster) ???
    De flesta är väl lite extra blyga under puberteten när kroppen förändras så fort att man inte riktigt hänger med. Och sedan släpper det när man mognat lite mer och blivit bekväm med sin vuxna kropp. Att pappan inte skyler sig spelar säkert in här också. Han har nog alltid upplevt det som normen i er familj att karlar får spatsera runt nakna om de vill.
  • Anonym (L)
    Anonym (Inget problem) skrev 2012-12-16 17:19:18 följande:
    Men vems respekt är viktigast, den som vill gå utan kläder/i underkläder ibland eller den som sexualiserar all nakenhet?
    Vem äger TS problem? TS tycker jag. Förutom att vara oerhört känslig inför nakenhet (som hon associerar till sex, även när det gäller hennes eget barn) så är hon ju konflikträdd, och vågar inte prata om det. Är det verkligen hälsosamt att hon ska överföra detta på sina barn?
    Är det extremt viktigt för en person att få gå omkring naken så får man väl ta den diskussionen. Men i de flesta fall tror jag inte att det ligger några starka böjelser bakom att man ränner runt näck, utan det bara blir så för att det är praktiskt. Och då har man nog inga problem att dra på sig ett plagg eller två om man vet att det ökar trivseln för någon annan.
  • Anonym (L)
    Anonym (Inget problem) skrev 2012-12-16 17:41:03 följande:
    Men nu är TS så pryd att hon inte ens kan prata om det.
    Ja, det är ju ett problem hon själv måste ta tag i. Man kan väl hoppas att hon blir lite peppad av den här tråden.
Svar på tråden Männen går NAKNA hemma! hjälp!