• funhouse

    Männen går NAKNA hemma! hjälp!

    Om dessa personer alltid gått nakna så varför måste det förändras nu bara för att barnen blivit vuxna? Om dotter uttryckligen tycker att det känns olustigt att pappa och/eller bror går nakna så tycker jag absolut att de kan respektera det, men om hon är ok med det (vilket jag hade varit om jag varit "uppväxt" med det) så förstår jag inte ditt problem? Vad är det för hemskt med nakenhet och sin familjs dessutom?

    Vi näckar ständigt här hemma och jag antar att det kommer kännas naturligt så länge vi beter oss naturligt s a s...

  • funhouse

    Dom är ju bara nakna?!?! Vad är så hemskt med att se en kuk liksom? Det är ju bara.. ja, en kuk..? Jag tycker det verkar riktigt gött att kunna vara så avslappnad när de gäller sin nakenhet. Fler som borde ta efter åt det hållet, snarare än tvärtom!

  • funhouse
    Anonym skrev 2012-12-17 08:05:19 följande:
    Är nog lite sent nu tyvärr, du skulle ha tagit upp detta med sonen när han närmade sig puberteten å även med din man då din dotter närmade sig tonåren..

    Jag hade med haft jätte problem med detta och hade inte velat se min bror naken. en om min man vill gå runt i kallingar på morgonen eller kvällen så har ja absolut inget emot det, men naken med 3 nyfikna flickor i huset? nej tack! Räcker med att de försöker tjuvkika in i badrummet då min man duschar. Mina flickor är alla under 8år.
    Tjuvkika på pappa och de är under 8 år? Maken näckar ogenerat här hemma och det är inget som 6åringen ens noterar... Antar att det handlar om inställning det där. För oss är nakenhet naturligt och inget fult och jag hoppas att vi med den inställningen kommer få barn som växer upp med en sund syn på sina kroppar.
Svar på tråden Männen går NAKNA hemma! hjälp!