Inlägg från: Lindsey Egot the only one |Visa alla inlägg
  • Lindsey Egot the only one

    För oss som INTE förlorat ett barn.

    Så länge du inte maniskt läser om barn som dött och söker upp föräldrar vars barn har dött eller läser allt du kommer över här på FL ang döda barn så har du en normal rädsla som alla går och bär på. Men om det tar upp mer och mer av din tid och att du gör det jag skrev här ovan så bör du skaffa en samtalskontakt.

  • Lindsey Egot the only one

    Du kanske skulle kontakta en psykolog ang din ångest. Ångest är inte bra att gå med och det kommer bara göra att alla mår dåligt av din ångest i din familj. Det är inte bra oroa sig utan du måste lära dig att leva och njuta av att du faktiskt har ett fantastiskt barn som du missar en massa genom att må dåligt över vad som kan hända.
    Sedan kan jag meddela att man kan aldrig någonsin föreställa sig hur det är. Det går inte och jag vet det!

  • Lindsey Egot the only one

    Emma Liavin

    Om du nu mår som du gör borde du prata med någon professionell om detta. Det är inte normalt att gå runt med en fruktan att något hemskt ska hända.

    Sedan kan man fantisera om hur det är att förlora ett barn, känna en smärta som inte är DEN riktiga smärtan men när man verkligen står där är det andra bara fantasier man fattar hur idiotisk man varit som TROTT att man kunnat förstå men det går aldrig att förstå så länge man har hela sin barnaskara på jorden och inte i jorden och den verkliga smärtan går inte att förklara förutom att tid och rum stannar och man blir aldrig den man var innan igen.

Svar på tråden För oss som INTE förlorat ett barn.