Inlägg från: msmalin |Visa alla inlägg
  • msmalin

    När blev ni gravida igen efter att ha förlorat erat änglabarn?

    Hej. Här är ännu en som tyvärr vet vad du går igenom. 22maj 2012 förlorade vi vår dotter i magen v38+5.
    Jag blev gravid ganska snabbt. Bebisen i magen är beräknad till 20maj 2013.
    Mycket blandade känslor. Men jag och min man var helt säkra att vi trots fyra barn innan våran ängel ville ha ett syskon till henne och de andra.
    Beklagar din oerhörda sorg.

  • msmalin

    Jag får väldigt många kontroller och läkarna lyssnar på mig denna gången. Jag hade även många kontroller när jag förlorade min flicka pga en sjukdom jag har.
    Jag fick göra tidigt vul. Vanligt rul. Kommer få tul en gång i månaden och ctg varannan vecka. Och de veckor jag inte gör ctg i kommer jag få gå till min bm och lyssna på hjärtat. Men trots alla dessa extra kontroller är jag rädd. Vill inte vara det men kan inte hjälpa det alls.
    När du blir gravid kontakta bm eller läkare direkt så du får en handlingsplan. Utöver dessa kontroller går jag till kurator, ska gå på liknande Aurora samtal. Sen går jag även på tätare kontroller hos gastro pga sjukdomen. Så mycket läkarbesök. Men det är det värt om man får en levande bebbe i famnen

  • msmalin

    Jag går till vanlig bm och sen på specialist mödravården på sjukhuset. Det är där jag gör ctg. Min bm har ingen ctg maskin.

    Är oxå livrädd att det ska hända igen. Därför jag går till en kurator och får prata.

    Men som en annan änglamammas kurator sa. Bebisar brukar leva. Det är det vanliga

Svar på tråden När blev ni gravida igen efter att ha förlorat erat änglabarn?