Inlägg från: lina5462 |Visa alla inlägg
  • lina5462

    När blev ni gravida igen efter att ha förlorat erat änglabarn?

    Beklagar sorgen ts!

    Jag förlorade min son 27 december i år, tänkte som dig att jag direkt vill he honom ett syskon, min barnlängtan är så himla stark! Men det är väl inte så konstigt egentligen? Våra kroppar är inställda på att ta hand om ett barn.

    Själv måste jag tyvärr vänta då jag gjorde urakut kejsarsnitt, vilket gör att man känner sig ännu mer ledsen...

    Hoppas din mens kommer igång snart och att du får bli gravid igen! Kram!

  • lina5462

    Tyckte också att det där med mjölken var jobbigt, speciellt då de va tänkt att jag skulle pumpa ut åt sonen medan han fortfarande var vid liv. dock hann jag aldig och tyclye de va fruktansvärt att ta dom där tabletterna som stoppar produktionen.

    När har ni begravning?

    Imorn ska jag på samtal med förlossningsläkaren och förhoppningsvis få svar på vad som gick fel när vår lille skulle komma till världen. Jag ska också fråga hur länge jag måste vänta innan jag kan bli gravid igen, hoppas verkligen att svaret inte blir ett år som jag har läst någonstans :/

  • lina5462

    Hoppas verkligen att få höra något svar i stil med att man inte behöver vänta så länge. Var jag har läst mig till finns de risk att ärret på livmodern inte har hunnit bli tillräckligt starkt och o värsta fall kan spricka, men det är väl precis som allt annat, väldigt individuellt antar jag.

    Det är säkert "ingen fara" efter ett par månader, men vet inte om jag vågar ta den risken när man redan har förlorat ett barn :(

  • lina5462

    BM informerade mig aldrig om att tabletterna kunde framkalla psykoser, tycker jag va konstigt att hon inte gjorde!

    Nyligen hemkommen från samtal med våran förlossningsläkare, hon sa att allt är helt läkt efter 3 månader och att man då kan påbörja en ny grav. Hon sa även att OM livmodern mot all förmodan spricker gör den det vid värkarbetet och då är man normalt sett redan på bb och är "bara" att plocka ut bebisen.

    Det kändes faktiskt som en något glad nyhet mitt i allt mörker.

  • lina5462

    Verkar vara så himla olika i olika landsting om hur man ska görs med vad osv. Läser man på sjukvårdsupplysningens hemsida står de ett år faktiskt.

    Jag tror helt enkelt att de som säger längre gör fr för att garantera att ingen kan skylla på dem om något händer då det alltid kommer att finnas en risk oavsett hur länge man väntar..

  • lina5462

    Carro, köp hem ett gäng äl test och testa varenda dag när avslaget är över :)

  • lina5462
    Carroangelmom skrev 2013-01-23 20:45:14 följande:

    Jodå.. Mitt avslag är slut så nu väntar vi bara på att mensen ska komma tillbaka igen.. sen kör vi på!
    Vad skönt! Och lycka till:) Om ca två månader kör vi igång igen, längtar!
Svar på tråden När blev ni gravida igen efter att ha förlorat erat änglabarn?