Inlägg från: MinÄngel |Visa alla inlägg
  • MinÄngel

    När blev ni gravida igen efter att ha förlorat erat änglabarn?

    Min son somnade in i magen i v. 40, han föddes den 30 nov 2012. Försår hur du känner, vill också bli gravid igen men jag är så rädd att det händer igen.
    Jag har fortfarande avslag.

    Styrkekram till dig!  

  • MinÄngel
    minängellovisa skrev 2013-02-12 11:19:00 följande:
    Hej <3
     beklagar sorgen.....Jag vet hur du känner dig.....Jag förlorade själv min dotter redan i magen 4 veckor innan beräknad födsel den 5 september 2012,...vetskapen att hon är borta finns men svår att hantera behöver du ngn att prata med så finns jag här kram

    Hej!
    Förlorade vår son, han somnade i min mage när jag var i v. 40. Plötslig spädbarnsdöd fick vi till svar.
    Vad hände er? Hur går det för er nu?

    kram   
  • MinÄngel

    Styrkekram till dig!
      Saknaden och tomheten är värst, nu när det gått två månade, jag kan inte säga att jag kan leva med sorgen ännu, ibland bara brister det. Tänker att jag vill bli gravid igen, inte för att ersätta utan för att uppleva det som jag inte fick göra. Men känner mig ändå inte stark än, är så rädd, tänk om det händer igen.
     

  • MinÄngel
    Carroangelmom skrev 2013-02-16 16:20:29 följande:
    Våran dotter dog i psd. Dom hittade inget fel på henne.. Det enda vi väntar på nu är svaret från moderkakan men den såg fin ut vad dom kunde se med blotta ögat. Vi begravde henne förra fredagen. Så himla sjukt att behöva begrava sitt egna barn! Det var det värsta jag varit med om, men hon fick världens finaste begravning.. rosa rosor och blommor överallt och en rosa kista ligger hon nu och sover i. Min älskade prinsessa! Vi ska iväg och tända ljus hos henne ikväll. Min mens har kommit igång nu igen, den slutade igår så nu väntar vi på äl.

    Våran son dog också i psd, jag var i v. 40. Min moderkaka var liten, nästan hälften så liten som dom brukar vara normalt, men dom hittade inget fel på moderkakan eller på  vår prins, desto svårare att förstå varför det gick så fel.
    Ja det är så fel att behöva begrava sitt eget barn, vi hade begravningen den 20 dec 2012. Som du säger, det värsta man som förälder kan gå igenom :( som du säger, man gjorde det fint för sin ängel <3  

    Lycka till, som jag förstår ska ni snart försöka! Jag skulle också vilja, men kan inte släppa rädslan.
      
Svar på tråden När blev ni gravida igen efter att ha förlorat erat änglabarn?