Inlägg från: MoaElis |Visa alla inlägg
  • MoaElis

    Familjen Annorlunda

    Analoga skrev 2013-01-28 22:53:56 följande:

    Som sagt:

    Det syns inget av det ni skriver; ni som skickar från iphone! 
    Dom skickar ingen text, dom favorit markerar bara...
  • MoaElis
    Analoga skrev 2013-01-28 22:55:36 följande:

    Ok...vad dumt att det kommer upp som ett inlägg då! Obestämd
    Ja, alltså dom skickar ett inlägg men utan text.
  • MoaElis

    Jag tror att dom skulle ha sagt ifrån mer på skarpen om inte kameran var med... Kan inte tänka mig att dom skulle stå och skratta åt det i vanliga fall(?)

  • MoaElis
    jimbo82 skrev 2013-01-28 23:06:14 följande:
    Finns ingen sån på iPhone appen
    Men man kan ju alltid gå till den vanliga versionen för att favoritmarkera... Är faktiskt lite störigt med alla tomma inlägg. Om man är så intresserad kan man nog komma på något litet att skriva om programmet, annars.
  • MoaElis
    jimbo82 skrev 2013-01-28 23:42:22 följande:
    Ja men jag är inte så rädd för varningar som många andra , förstår inte varför man hajar upp sig på timma inlägg
    Rädd för varningar? Det får man väl inte. Men det är faktiskt lite störigt när man klickar in för att läsa nya inlägg, så är det bara tomma inlägg gång på gång... 
  • MoaElis
    mamita64 skrev 2013-01-29 20:27:59 följande:
    Där tycker vi annorlunda. Aldrig någonsin att jag hade fått röjt i min fars affär. Aldrig att mina barn hade fått röja så i en affär, oavsett vem som var ägare eller butikschef.

    Sparkcykel utan hjälm, nåja vi är rätt många som cyklat utan hjälm och klarat det kanon. Jag tycker förvisso att man ska ha hjälm uti i trafiken men detta var på inhägnat område eller?
    Fast om man ramlar blir det ju inte mindre skada på huvudet bara för att man åker på ett inhägnat område? Jag brukar inte reagera på sånt, men jag tycker att det var konstigt att små barnen (ca 2-3 år?) åkte några slags bilar(?) ner för en backe utan hjälm...
  • MoaElis
    mamita64 skrev 2013-01-29 21:33:02 följande:
    nej vill det sej illa så kan man ju skada sej ordentligt
    Jag tänkte i jämförelse mellan i trafiken och på inhägnat område,
    Nu hade jag iofs barn före hjälmhysterin så jag hade nog också låtit mina åka såna bilar utan hjälm
    Jag förstår inte riktigt vilken hysteri du syftar på, men hjälmen uppfanns ju faktiskt av en anledning. Om man vill skydda sina barn från att skada huvudet(Vilket jag tar för givet att alla vill) så tycker jag det är självkart att man tar på dom en hjälm.
  • MoaElis
    mion skrev 2013-01-29 19:49:09 följande:
    Älvdals familjen hörde jag skvaller om i höstas från en mkt säker källa,mamman där var inte sååå poulär på ett jobb hon var på o sen var hon otrogen o sen ville barnen hellre bo hos pappan än henne.. tom hennes äldsta barn....
    Men det kan ju bero på väldigt mycket. Jag har själv skilda föräldrar, först ville jag inte bo oss mamma och sen bodde jag nästan bara oss min mamma. Hade ingenting med mina föräldrar att göra, är väldigt mycket som spelar in där. Tex: var man har närmast till kompisar, hur långt det är till skolan, var syskonen bor, var man känner sig mest hemma, osv.
  • MoaElis
    FlitigaLis skrev 2013-01-30 19:07:15 följande:


    Varför skulle en gayfamilj vara mindre spännande?
    Det är väl precis som vilken familj som helst, bara två pappor? Då är det väl mer spännande hur en familj med många barn får ihop allt.
  • MoaElis

    Jag tycker att ni ska tänka lite på att familjens alla barn faktiskt kan läs det ni skriver... Dom som inte är tillräckligt stora för att förstå och söka på google nu, lär göra det som äldre. Jag vet inte med er, men jag skulle inte tycka att det var så jätte roligt att läsa om hur människor diskuterat om mina föräldrar var efterblivna osv.

Svar på tråden Familjen Annorlunda