Inlägg från: älskarlivet81 |Visa alla inlägg
  • älskarlivet81

    Hur många timmar sover du per dygn?

    Just nu sover jag väl 5-6 timmar uppdelat på 2 perioder minst.. Är svintrött konstant..

  • älskarlivet81

    Japp.. Har foglossning och varje gång jag vänder mig känns det som bäckenet ska gå sönder.. Är i vecka 35 och foglossningen kom vecka 7-8 och så här dåligt har jag väl sovit i minst 10 veckor nu.


    Uniqie skrev 2013-02-06 18:00:20 följande:
    Menar du att du sover 2-3 timmar åt gången då alltså? Förstår att du är trött isåfall, låter otroligt tufft:( Hur kommer det sig att du delar upp sömnen?  I hur lång period har du gjort så?

  • älskarlivet81

    Men har du barn? Hur har det i så fall gått när de var små?


    Uniqie skrev 2013-02-06 18:54:34 följande:
    hehe jag förstår dig gällande det att det kan funka en natt ibland men blir det flera så nono. Dock är jag en nattuggla så det sjunger om det. Är neverever pigg på morgnar, spelar ingen roll om jag sovit tillräckligt. Önskar jag kunde flyga upp ur sängen ngn gång men snozen går på högvarv ;)

  • älskarlivet81
    Uniqie skrev 2013-02-06 19:10:54 följande:
    Nej jag har inga barn. Jag är även student sedan flera år tillbaka vilket har gett mig lyxen att slippa tidiga morgnar. Dock önskar jag att jag kunde få in rutinen att komma upp tidigt på morgonen, har försökt otaliga ggr men är så jäkla svårt när man blir pigg som en uggla på natten och inte riktigt har ngt som motiverar en så starkt till att gå upp tidigt, som exempelvis ett jobb man ska till eller en knodd som ska ha frukost :) 
    Ja, för om du får barn så får du vänja dig vid tanken att det kan bli tidiga morgnar och många vakennätter..
    Vet inte om du såg mitt svar ovan, men ja jag sover 2-3 timmar i stöten på natten. Är gravid med andra barnet och har foglossning så varje gång jag vänder mig på natten känns det som om bäckenet ska gå sönder.. Igår somnade jag vid 23-tiden och vaknade först vid 1-tiden och sen somnade jag om och vaknade vid 4. Sen kunde jag inte somna om, men somnade vid 8-tiden sen istället.
  • älskarlivet81
    Uniqie skrev 2013-02-06 19:22:11 följande:
    Jo det är jag fullt medveten om. Just den biten (vakna nätter och tidiga morgnar) är kanske inget jag precis trånar efter ;) 

    Låter inget vidare det där :( Är du hemma på heltid nu? Har du möjlighet att sova igen något på dagarna? Kämpa på!   
    Ja, jag är i vecka 35 och har varit sjukskriven sedan vecka 16, först på 50%, sen på 75% och nu sen en månad tillbaka på heltid.. Jag borde väl blivit sjukskriven på heltid tidigare än så, men var lite envis och ville inte släppa jobbet.

    Jag får inte alltid ro till att sova på dagarna, för de dagar jag mår lite bättre vill jag hjälpa till här hemma så gott jag kan.
Svar på tråden Hur många timmar sover du per dygn?