• Anonym (Rosa)

    Magnesium gör mig smal!

    Jag började ta magnesium då jag läst att det hjälper mot ångest. Ja det hjälpte faktiskt mot ångest men blev lös i magen. Det var rätt skönt då jag ofta är hård i magen men var ju inte helt bra att vara så lös heller. Jag fortsatte med magnesium då jag läst att de skulle gå över men jag fortsatte i allafall. Jag sänkte dosen lite men var fortfarande lös. Efter ett tag märkte jag att jag var mycket mindre hungrig och sällan sugen på godis eller annat sött. Nu en månad senare har jag börjat äta betydligt mindre och är 5 kilo lättare. Förutom att jag är ganska lös i magen så mår jag bra och har mindre ångest. Kommer fortsätta tills alla 15 överviktskilona är borta och sen ta en lägre dos. Detta var det absolut lättaste bantningen jag varit med om och då har jag försökt många gånger.

  • Svar på tråden Magnesium gör mig smal!
  • Anonym (ångest)
    irriducbili skrev 2013-02-11 10:03:37 följande:
    Ok my bad

    Hoppas du inte fick ångest nu....Flört
  • Anonym

    Måste ju tillägga att en del som mår dåligt svarar med att gå ner i vikt, vid psykiska problem. Så det behöver ju inte vara tabletternas förtjänst.

  • Anonym (0 effekt)
    Ordis skrev 2013-02-10 16:12:57 följande:
    Hur hög dos tog du om dagen?

    En tablett per dag inköpt på Hälsoteket. Det var tydligen den dos man skulle ta. Hon varnade för lös mage och det såg jag inget av alls så antingen var dosen för låg för mina problem eller också funkar magnesium helt enkelt inte på alla. Ren magnesium var det,minns ej dos.
Svar på tråden Magnesium gör mig smal!