Inlägg från: jagärglad |Visa alla inlägg
  • jagärglad

    Får jag gissa könet på bebisar? :) Måste ha ul-bilder från v 12-14 ca!

    Hönan03 skrev 2013-02-17 21:54:43 följande:

     


     vecka 12+0
    Oj svår, men tror tjej här. Dock osäker. Tycker dock att det borde synts mer om det är en kille. Grattis!
  • jagärglad
    Sandraa L skrev 2013-02-17 22:25:01 följande:
    RUL v.17+5, vad tror du? (vi vet kön) :) 

     


    Jag gissar tjej eftersom jag inte kan se något som liknar snopp eller pung på denna bild. Skallen däremot liknar vid första anblick här en killskalle, men ser även att bebisen rör på sig när kortet tas så tror att man misstar sig, och att egentligen pannan är mer framhävande, så ja gissar tjej! Grattis och återkom gärna :)
  • jagärglad
    sticksNstones skrev 2013-02-18 12:07:30 följande:
    Orsaken till att du inte ser penis+ pung pa denna bild ar helt enkelt for att fostret ar vridet pa bilden. Konsdelarna ar inte med pa bild. Ungefar som att ta en bild pa ena handen och saga att det ar en flicka for att man inte ser pungen. Hur ser du att fostret "ror pa sig"? Det funkar inte sa med ultraljud, det ar baserat pa ljudvagor som beroende pa yta dom traffar antingen reflekteras direkt tillbaka eller via en annan yta. Det ar valdigt tydligt nar rorelse syns pa UL bild. Den oskarpan finns inte pa nagon av dom bilderna du sager ar otydliga pga bebisen rorelse.


    Nej jag ser att inget kön är på bilden, men jag tager vad jag haver och gissar flicka då ändå :) 

    Och nej jag är inte alls säker på att bebisen rör på sig, men det är min egen gissning :) Och av det jag läst på andra sidor. Och med egen erfarenhet så brukar bebisar inte ligga stilla många sekunder i magen ;) Är som sagt ingen expert eller jobbar med sånt. Tror heller inte att folk blir sur om jag gissar fel. Är som jag skrev i ts:en bara för kul Solig
  • jagärglad

    StickN: får man en bra bild i vecka 12-14 så kan man med ganska stor procent se könet, tycker det är rätt stor skillnad mellan dom olika könen just då, om man får en bra bild vill säga. Jag kan lägga in en typisk flicka och en typisk pojke om du vill se. Däremot dessa bilder som alla har skickat kan man inte se någon tydlig skillnad då dom som gör ul här i Sverige ej är ute efter att få med könet på bild, som i tex USA där det mer är av en affärsidé. Men på dom bilder jag har fått se här, nej ingen tydlig skillnad men jag tager vad jag haver och gissar mer för skojskull!

  • jagärglad
    Krompirusa skrev 2013-02-18 00:35:53 följande:

     


    här är en bild från v 13

     
    Gissar på tjej, grattis :)
  • jagärglad
    059 skrev 2013-02-18 09:40:14 följande:
    Vecka 13, tjej eller kille?

     


    Jag gissar på kille :) grattis!
  • jagärglad
    Fransa skrev 2013-02-18 10:35:07 följande:
    Vecka 13 (12+5): (RUL på måndag, då i vecka 19Glad)

     


     


     


    Jag gissar på flicka :) Grattis!
Svar på tråden Får jag gissa könet på bebisar? :) Måste ha ul-bilder från v 12-14 ca!