Inlägg från: UndrandeSökare |Visa alla inlägg
  • UndrandeSökare

    Fler som försöker få barn efter 40...

    Flisan - Googla på ivfSerum i Aten så hittar du rätt.

    Mensblodtestet hittar du under infection screening.

    Sperm dna fragmentationtest hittar du också info om där. De är också omvittnat duktig på hysto med inplantation cuts, så att embryot lättare ska kunna fästa.

    Vill du ha kontakt med Serum så börja med att fylla i deras Questionaire på hemsidan och maila in så kommer Katie på Serum att svara dig och erbjuda dig ett gratis telefonsamtal med någon av deras läkare eller klinikchefen Penny.

    Lycka till !

  • UndrandeSökare

    Daria- Har du kontaktat Landstinget ang infertilitetsutredning? Har man försökt i mer än 1 år kan man få en utredning, och är man 40 räcker det att man försökt i ett halvår. Kontakta kvinnokliniken på närmaste sjukhus för utredning.

  • UndrandeSökare

    Daria- Ifall det är kö hos Landstinget, så kan man i väntan på sin tur, kontakta en privat gyn och be att han/hon tar lite fertilitetsprover tex amh, fsh, lh, sköldkörtelprover som TSH, T3, T4, Trak, TPO

    Koagulationsprover, trombosprover, etc

    Man kan också ta lite prover på egen hand utan läkarhjälp om man betalar själv. Gå in på www.blodkollen.se och www.werlabs.se

    Hos Werlabs kan man ta deras fertilitetspaket och deras sköldkörtelpaket. Använder du rabattkoden LCHF så blir det billigare.

    Lycka till !

Svar på tråden Fler som försöker få barn efter 40...