• Anonym

    Hur gör ni som lever med män som har potensproblem?

    Håller med föregående talare, om han får upp den så är det inte medicinskt så sitter i huvet, själv varit med om detta vid ett par tillfällen vid nya relationer men gått över efter någon vecka. Stoppa in i stackarn medicin utan jobba på det istället.

  • Anonym
    Anonym (Går det?) skrev 2013-02-28 12:12:04 följande:
    Svarar flera samtidigt! 

    Jag har inga problem med droger, även om jag inte nyttjar några själv. Men jag tror ärligt talat inte jag kan få honom att ta vare sig majja eller viagra. Han är verkligen mammas pojke när det kommer till sådant..

    Jag har provat morgonsex, men det funkar inte heller. Ibland när han sover har han världens hårdaste stånd, men så fort han vaknar så slaknar den.. Så våldta honom i sömnen funkar inte heller..

    Vi har haft uppe detta i diskussion två-tre gånger. Det jag får till svar är 1. det har inte hänt förut och 2. han tycker att det är jobbigt också. Och det är ungefär det, det blir verkligen tvärstopp. Och så roligt är det inte att höra min egen röst i ett samtal, att jag tycker att det är bara jag som ska diskutera..  

    Min uppfattning är att det känns som att det inte är så viktigt för honom. Han kommer ju så gott som alltid, så han tycker nog att vi trots allt kan ligga. Hans sexlust verkar överlag vara ganska låg, så det verkar inte som han tycker att detta är ett stort problem. 
    Han kanske är bög?
Svar på tråden Hur gör ni som lever med män som har potensproblem?