Inlägg från: Zuzziwoman |Visa alla inlägg
  • Zuzziwoman

    Fler som är lite äldre som är gravida?

    Hej på er! Detta verkar vara en tråd för mig. Jag har en lite hoppsan i magen och jag är född 71. Trodde inte vi kunde när vi blivit så gamla ju två barn har vi sedan innan ihop .

  • Zuzziwoman

    Har ni känt av att tröttheten suttit i längre? Det är mitt tredje barn och jag kan inte komma ihåg att jag varit såhär trött så länge med de andra. Värdena är okej så verkar inte vara där, tog även TSH sist för att kolla sköldkörteln.

  • Zuzziwoman

    Jag är kvar än så länge. Gick in i vecka 40 idag med bf 27/7 så jag längtar verkligen efter att få träffa lillskrutt nu.

    Angående att känna av tidigt var det inga tvivel denna gång och det tidigt, luktsinnet blev så skarpt så t o med frisk luft luktade mycket

  • Zuzziwoman

    Dimsi: bara att gratulera, alltid skönt med bra siffror.

    PoL: Glass ska man inte underskatta

    Själv väntar jag på besked om/när igångsättning på FL just nu då blodtrycket är för högt och något värde i blodet började dippa.

  • Zuzziwoman
    Dimisi skrev 2014-07-29 23:35:31 följande:

    Zuzziwoman: Din bebis är ju färdigbakad, så det vore kanske skönt att bli igångsatt och få ut den. Lycka till!


    Ja det är ju ändå inom den närmaste tiden. Har gått över tiden med båda så har ändå varit inställd på det. Nu är en nervös spänd väntan på besked, då kan man kolla FL
  • Zuzziwoman

    Mana: håller tummar och tår för bra siffror på KUB. Att vänta ett så efterlängtat barn trots ålder är ju bara härligt, man kan ju inte planera in allt efter när det egentligen passar bäst.

    Jag skriver nu med min bebis sovandes på bröstet. En liten bestämd dam vräktes ut inatt vägde 3585 gr och 49 cm lång

Svar på tråden Fler som är lite äldre som är gravida?