Inlägg från: Blingbling |Visa alla inlägg
  • Blingbling

    Fler som är lite äldre som är gravida?

    SoMa72 skrev 2013-04-03 11:21:28 följande:
    Hur går det, bruden? Har du BIM snart?

    Ja, jag går och inväntar BIM här...men det är inte förrän på måndag - och som vanligt känner jag inget alls. Det enda som är lite annorlunda är att det högg till en del i tjejmagen i morse, det varade inte länge....bara 5 sek max, men vem vet...det kanske var någon infästning Det skulle kunna stämma med tiden eftersom det är ÄL +8 nu, men det kan också ha varit något annat.

    Vi får väl se hur allt blir.

    Hur mår du själv? Allt bra?     
  • Blingbling

    Hehe, fattar att du är nervös...det hade jag definitivt också varit! Men superspännande så klart Vi håller tummarna för en extra trevlig början på nästa vecka!

  • Blingbling

    SoMa72, hur gick det i måndags? * nyfiken * Här kom tant röd på besök, så för mig är det till att ta nya tag nu - den här gången med Pergotime för förta gången.

  • Blingbling

    Men snälla du...NEJ! Det är inte ok att det ska bli sådär heller... Varför kan man inte bara få vara glad för...? Fattar att det kom som en chock...vem hade inte blivit chockad av ett sådant besked... STOOOR kram till dig och hoppas du "överlever" morgondagen...

  • Blingbling

    Japp, bra att du håller allt som finns att hålla Pompeja - tack Grejen är bara den att jag tror att jag har problem med ett trilskande immunförsvar och då är det inte så smart att köra på och försöka innan man fått hjälp med behandling mot det (vilket gör försvaret ännu mer attackerande för varje försök)...så jag har ännu inte helt bestämt om det blir nytt försök nu eller om jag tar en tur till läkare i Aten först... Läkaren jag har här i Sverige är bra, men det anses ju allmänt inte som "en riktig" anledning till MF om man nämner immunförsvaret för den svenska vården...tråkigt nog. Har just börjat läsa en bok på 500 sidor i ämnet (jag som aldrig annars läser böcker och absolut inte på engelska), som jag hoppas ska göra mig lite mer insatt i immunproblemet.

  • Blingbling

    Hmm....ja, det kan ju tänkas att det går ändå. Har ju fattat att det inte räcker med Albyl Minior för mig, men nu ska jag köra fiskolja också. Det sägs ju att oljan till viss del också trycket ner försvaret. Så har jag fått progesteron utskrivet som jag också ska ta. Ok...du kanske har övertalat mig att försöka ändå SoMa72... Återkommer med uppdatering!

  • Blingbling
    SoMa72 skrev 2013-04-12 09:00:01 följande:
    Ja, nu testar du, punkt slut! Sen får vi försöka tima in våra plus, men du kommer lyckas före mig den här gången. Vet ju inte hur lång tid det tar för kroppen att återhämta sig sen igen.
    ♥ ♥ ♥ Alice 18 mar 2012 ♥ ♥ ♥

    Hehe...bra att du bestämmer åt mig - gillar när någon säger vad den tycker
  • Blingbling
    SoMa72 skrev 2013-04-12 09:40:45 följande:
    Bra! jag ska fortsätta med det
    ♥ ♥ ♥ Alice 18 mar 2012 ♥ ♥ ♥

  • Blingbling

    Fy vad jobbigt det är med att drömma så där konstigt....man känner sig inte speciellt upplyft när man vaknar - eller också kan man bli det av att man vaknar och slipper drömma mer Tänker lite extra på dig idag vid lunch!

Svar på tråden Fler som är lite äldre som är gravida?