Inlägg från: Anonym (nyfiken 42 åring) |Visa alla inlägg
  • Anonym (nyfiken 42 åring)

    Relation med ryska och ukrainska kvinnor?

    Jag är nyskild efter ett 10 årigt förhållande, vi båda var alldeles för karriärsugna, så vi blev vänner utan barn till slut, så kan det gå...har alltid varit nyfiken på ryska och ukrainska kvinnor, tycker de ser så vackra ut, feminina och väldigt kvinnliga, men av det man läser här är man ju värsta mesen, jag kommer bli överkörd. Jag skulle gärna lära mig ryska och städa, laga mat. Jag har förstått att familjen är viktig, jag har bara en mor i livet, inga syskon - kommer det vara en nackdel? Låter oroväckande att ha släktingar som bor hemma på obestämd framtid

    Förstår att det kan vara lite "snuskgubbe" stämpel att leta tjejer i öst, och vill inte ha någon liten 20 åring, nej, gärna någon i min ålder eller lite yngre. Ä

    Hur träffar man dem  - tipsa gärna på datingsajter? Vad är no no kulturmässigt?

  • Anonym (nyfiken 42 åring)
    Anonym (Tjippen) skrev 2014-04-02 09:31:53 följande:
    Just det! Har en bekant som var gift med en östeuropeisk tjej. Hon drog när han blev arbetslös. Sjysst.
    Den var snygg Så bara man har jobb och inte gifter sig är man safe
  • Anonym (nyfiken 42 åring)

    Fråga kring könsrollen. Jag var ihop med en polsk/judisk tjej i plugget, skitsnygg och vi hade jättekul ihop, men det var lite latjo när vi var hemma hos hennes föräldrar, tokreligösa naturligtvis... Jag fick sova i gästrummet som var i garaget(ombyggt förråd), vi fick inte sova under samma tak, ändå bodde vi ihop på skolan. Det hängde jesuskors överallt i huset . Mamman pratade om gud och böner höger och vänster, herregud ...

    Blir hon förbannad om du tar initiativ i hemmet  - typ det är hennes jobb, du ska dra in deg, that's it?

    Bruttan från skolan lagade grymt gob mat, jag blev uppassad fast jag inte ville, hon var väldigt noga med att hon lagade maten handlade kläder osv, lite ovant för en svenne. Och när jag tänker på det, hon hade ett jävla humör, och bad alltid om pengar. Det tog slut slut när hon blev på smällen, givetvis får en katolik inte göra abort, men det blev missfall, hon blev helt förstörd, jag var väl lättad, var inte redo med barn då, vi satt på psyket i en vecka efteråt, sen tog relationen slut.

  • Anonym (nyfiken 42 åring)
    Anonym (Tjippen) skrev 2014-04-02 10:00:28 följande:
    En polsk-judisk katolik???
    Nej, hon var katolik, inte judinna, felskrivning
  • Anonym (nyfiken 42 åring)

    En absolut gudinna i sängen kan jag säga. Lite skillnad mot exet som bodde i mysdress och använde rakhyvlen aldeles för sällan...brrr. Det är nog därför man snöat in på detta.

  • Anonym (nyfiken 42 åring)
    Anonym (Rob) skrev 2014-04-02 12:06:17 följande:
    Kan inte säga att jag rekommenderar ryskor direkt... Välvårdade och fina att titta på - javisst. Men jag har tappat förtroendet för dem när de beter sig som de gör tyvärr. Önskar att jag blev motbevisad. Ville inte tro det innan när mina vänner/bekanta/kollegor berättade om östeuropeiskor de råkat ut för. Tänkte att de överdrev eller jade haft otur. Men sen råkade jag ut för samma sak själv.

    Har barn ihop med en rysk kvinna som lämnade mig med dottern, 8 år gammal. Hon själv hittade en rikare man som köpte henne en våning i Paris och en massa andra saker. Hon hade en bra utbildning men förväntade sig att jag skulle försörja henne; alla hennes pengar användes som "fickpengar" på kläder och nöjen. Hon tvingade mig att betala för bröstjobb, ansiktsbehandlingar, dyra frisörbesök, massage, nagelmanikyr, spa, personlig tränare osv. Jag är civilingenjör och INTE någon rik krösus som sitter på storkosan. Jag sliter på jobbet och jobbar ofta över.

    Iaf så ansåg hon att det var min uppgift att betala för att hon skulle se snygg ut, annars hotade hon med att bli "tjock, ful och äcklig" (citerar henne nu). Sen fick hon också irrationella utbrott hela tiden. Hon använde dottern emot mig också, sa att om hon inte fick det och det så skulle hon må så dåligt att det gick ut över vår flicka. Tyvärr var detta nåt som bet på mig då jag gör allt för dottern vilket hon använde till sin fördel såklart.
    Tråkigt, hoppas du ändå har bra relation med dottern.

    Av de svenska tjejer jag träffat har de varit värsta vraken, snygga men duktig nerkörda, psykiskt  och fysiskt misshandlade. Rena tombolan.


  • Anonym (nyfiken 42 åring)
    Anonym (Rob) skrev 2014-04-02 13:54:06 följande:
    Har tyvärr samma erfarenhet av det också. Är lite nyfiken på hur schweiziskorna är? Dem har jag ingen tydlig bild av.
    Jag bor i Stockholm och på fredagar är det AW kallat soultrain på cafét, det är 75% bruttor i 40 årsåldern, helt packat med folk. brudarna fulla redan vid 7, tar en på kuken och dansar som värsta after skin, snygga som faan med silisar och hela konkarongen, man tror man är på finlandsbåt.  Inte riktigt min grej.
Svar på tråden Relation med ryska och ukrainska kvinnor?