• jessyn

    Att göra sig fri från en psykopat

    Har ett problem med psykopat..
    Min mamma har levt med en psykopat som har slagit henne flera gånger.. han fick väldigt milt straff...
    Men det verkliga problemet är nu att dom har varit gifta men skickade inte in nån äktenskapsord på att huset som min mamma bor i är hennes egna hus och han ska inte ha nåt av det hela. Det har funnits ett äktenskapsförord men dom skickade aldrig in det..
    Nu är min mamma typ livrädd att ta upp bodelning just för att det inte finns papper på att huset är hennes egna enskilda egendom så han inte kommer åt det.
    Men eftersom han är psykopat så är väldigt bra på att lirka på advokater har vi märkt hela familjen... plus att min svåger även har skällt ut poliser plus advokater att dom är så lättlurade av just denna man/psykopaten...

    Min fråga är nu finns det nåt sätt för henne att ta sig ur detta och få huset till hennes eget utan att hon blir av med de pga honom.
    Funderar på om hon ska gifta om sig med honom och verkligen få äktenskapsförord inskickat och skilja sig därefter för då har han inget att säga men problemet är väl att få honom att gifta om sig med mamma.. Eller hur ska man göra i detta fall??  
     
    Försöker hjälpa min mamma så gått det går, eftersom jag ser hur hon mår pga honom. hon har även sagt att hon är rädd för honom.  jag hatar den människan.. (jag har själv sett hur han har misshandlat henne).  

Svar på tråden Att göra sig fri från en psykopat