Inlägg från: Elsanpelsan |Visa alla inlägg
  • Elsanpelsan

    gravida från tråden= vi som försöker få bebis 2013

    Ja, tiden! Vecka 34 idag! Om 4 veckor kan bebis komma, helt galet! Och 3 dagar till ska jag jobba :)

  • Elsanpelsan

    Öppna förskolan är ett superbra ställe att hitta vänner på! Gjorde i alla fall jag med sonen då jag inte gick f-grupp. :)

  • Elsanpelsan
    AlldelesNy skrev 2013-09-26 21:56:51 följande:
    Var hos BM idag , hon vill göra en extra mätning om en vecka igen för hon tyckte att magen skulle växt lite mer. Hur mycket har ni andra växt mellan besöken? Min första mätning var 23-24  andra : 26-27 och denna 29cm(v.33+0) och då är det ca 1 månad mellan besöken.  

    Mitt har ökat ca 1 cm per vecka. Visade hon dig hur din kurva ser ut? Min har följt samms linje helactiden, det är ju ens personliga kurva de tittar på
  • Elsanpelsan

    Har gått igenom våra lådor på vinden med barnens kläder. Oj vad lite bebisgrejor där var! Tur det är ullared i veckan ;)

  • Elsanpelsan

    Ja, jag har än så länge (pepparpeppar) aldrig behövt köa in där. 43 dagar kvar idag! Och jag inbillar mig att den kommer lite tidigare ( eftersom dd andra gjort det, så kanske 35 ;)

  • Elsanpelsan
    Elin8401 skrev 2013-09-30 07:53:05 följande:
    När vi hade lagt oss igår så fick ja JÄTTE ont runt naveln... Ja kunde inte ens röra på det stället. Men ja råka trycka på något ovanför naveln som klicka till å då släppte det.. jätte konstigt. . Någon annan som varit med om något liknande???

    Låter som nån av bebisen kroppsdelar som tryckte mot? Så tycker jag det kan kännas då!
  • Elsanpelsan
    maybe4 skrev 2013-09-30 12:56:56 följande:
    Det "misstaget" gjorde min syster. Hon var helt inställd på att få ett par veckor innan...o gick o sa det till alla. För hon hade fått första tidigare. Men hon gick över nästan två veckor denna gången. Så övertiden blev extremt lång.    

    Ja, jag försöker övertala mig att det faktiskt kan bli så. ;)
  • Elsanpelsan

    Vaknar upp första dagen som jag inte ska till jobb. Känns konstigt! Sovit dåligt har jag gjort, ibland känns det obekvämt hur man än ligger. Och hungrig när jag vaknar trots ordentligt kvällsmål. Rise and shine ;)

Svar på tråden gravida från tråden= vi som försöker få bebis 2013