Inlägg från: Anonym (piercad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Piercad)

    Hjälp, min dotter vill skaffa kuksugarpiercing!

    Anonym (Förälder) skrev 2013-03-21 15:31:49 följande:
    Ja, det är väl hur ungdomar tänker som det handlar om?

    Tungpiercing kom först inom porrfilmen. 
    Rakade kön kom också först inom porrfilmen, ska du kolla det på henne också?

    Herregud, vill hon pierca tungan kommer hon nog göra det även om du inte följer med henne till en studio.
    Råder dig till att följa med henne dit istället för att hon gör det i någons osterila badrum med en kokad säkerhetsnål.
  • Anonym (Piercad)
    Anonym (Förälder) skrev 2013-03-21 16:10:10 följande:
    Så tonårstjejer är inspirerade av gamla azteker ? Du är ju mer än lovligt korkad.
    Inte tonåringarna kanske, men om du går till ex. Ed's kroppskonst i Göteborg så vet han med säkerhet varifrån piercingar har sitt ursprung. Det hade även piercaren i den studio där jag praktiserade. Så det är du som är mer än lovligt korkad om du inte kunde tänka längre än så.
  • Anonym (piercad)

    Bara läst ts.

    Men lägg av, du är bara pinsam.
    Jag har haft min tungpiercing i 12 år och har aldrig haft några problem med den.
    Och att kalla denna piercing för kuksugarpiercing är ändå att ta i, inte en enda kille som jag utfört oralsex på har märkt att jag varit piercad i tungan. möjligtvis om jag slickat på snoppen då!!  

  • Anonym (piercad)
    Sadie skrev 2013-03-21 18:16:48 följande:
    Ok, nu måste jag väl skämmas lite för mina fördomar. Men alla har fördomar, lika bra att stå för dem.

    Jag håller med ts. Piercingar över huvud taget ser sjukt trashigt och billigt ut. Mitt första intryck av någon som har piercingar i ansiktet är att de är lågutbildade alternativt är inne i nån sorts tonårsfas. De människor jag lär känna som har det, kan jag alltid ändra åsikt om men att det SER trashigt ut håller jag fast vid. Jag skulle bli lika arg som ts om min dotter kom hem och ville ha en.

    Däremot associerar jag inte piercing till sex, människor som utnyttjar och förnedrar mot den andra partens vilja finns lika mycket i kostymvärlden, de allra flesta människor har en sexualitet och den finns där oavsett hur man ser ut i ansiktet.
    Jag är varken trashig  eller lågutbildad, men jag är piercad lite överallt bla näsan, tungan, båda bröstvårtorna, naveln och " down there " . Har även ett par tatueringar. 

     
  • Anonym (Piercad)
    Anonym (skamfläck du är!) skrev 2013-03-21 20:32:40 följande:

    Haha du måste skämta kvinna!


    Jag är 16 år och piercade tungan lååångt innan jag började ha sex! så lägg ner med "slamptstämplandet" för du bevisar mycker riktigt där att du är en usel föräldrer, när du menar att om din dotter piercar tungan så är hon en slampa?! äckliga människa är vad DU är. Ta och läs på lite!


    Dessutom JO det finns ställen som piercar tonåringar utan föräldrar tillstånd, bara att ta med någon över 18 år och säga att det är sin brorsa eller syster osv, bara den är över 18 år.


    Sen känner hon säkert många som piercar hemma, i sterilt rumt tex.


    Så piercar din dotter sig, så kan du inte göra något åt det.


    Är du på riktigt?! En seriös studio gör inte på det viset. De seriösa vill ha med målsman, det ska visas leg på BÄGGE och har man inte samma efternamn vill de även ha intyg på att det är målsman. Dessutom så är hemma piercare ett sämre alternativ. Hur många tror du har en autoklav hemma till exempel? Har dom inte intyg från miljö och hälsa så är det inte rent nog.
  • Anonym (Piercad)

    Hej!

    Orkade inte läsa allt det andra.

    Men tog själv hål i tungan för ett halvår sedan (är18)

    Jag tog de för jag ville, jag tycker de e fint. Mina föräldrar och min pojkvän bad mig att inte ta den sedan att ta ut den.

    MIN POJKVÄN BAD MIG ATT INTE TA DEN ALLTSÅ ÄR DET EJ KUKSUGAR PIERCING.

    Ärligt så har jag ens inte gjort det när jag haft Piercing.

    Finns dock nackdelar med detta

    Det gör något djävulskt ont att ta, killen som va riktigt duktig gjorde fel och jag va tvungen att ta hålet två gånger, pissade blod, dräglade värre än en hund och svimmade

    Men gör om möjligt ännu ondare efteråt

    Jag hade allergier innan som efter piercigen blivit värre ( kan ej äta äpple mm)

    Att svälja kulan är ingen trevlig upplevelse

    Att bita i kulan gör ont! Mina tänder gick sönder

    Den "slår" mot tänderna och tänderna går sönder, slits, skavs

    Men vill din dotter ha det så låt henne de är ju hennes tunga och inget du ens behöver se, vill hon ha den får hon ingen stämpel de är bara vuxna,er generation så att säga, som har sådana trångsynta och dumma tankar (att döma personen efter stil). Vill hon ha de jätte gärna så säg åt henne att vänta ett halvår sedan ta den, vill hon fortfarande ha det då så är de ju något hon verkligen vill, själv väntade jag i 3år innan jag tog(fick inte för mamma)

    Men säg till din dotter att de gör riktigt ont! Hade aldrg gjort de igen om jg visste att de gjorde så ont

  • Anonym (Piercad)

    TS, lugna ner dig lite.

    Jag var precis i samma sits som din dotter när jag var 15. Jag ville pierca tungan men fick inte för mamma. Det hela slutade med att jag förfalskade mammas namnteckning och telefonnummer, satte en kompis som telefonvakt som fick spela min mamma när piercaren ringde för att kolla. Bluffen funkade, jag fick min piercing och hade kvar den i ca 10 år innan jag tog ut den. Detta var dessutom en väldigt seriös piercingstudio (Barbarella).

    Kan tillägga att jag från början inte fick pierca mig i naveln heller, men efter att jag tagit en säkerhetsnål och gjort hål i naveln själv gick mamma med på att jag skulle få göra en riktig piercing hos en studio om jag lät min egengjorda piercing läka först.

    Jag gjorde INTE denna piercing för någon annans skull, det var helt och hållet för MIN egen skull eftersom jag tyckte att det var snyggt. Det var dessutom inget jag gick och visade för alla jag mötte eftersom jag hade den för min egen skull. Jag jobbade på ett ställe i ca 5 år innan mina kollegor fick reda på att jag hade den eftersom den inte direkt syntes när jag pratade med dem.

    Ang. killar som gillar tjejer med piercing i tungan så kan jag säga att jag inte har stött på någon än. De killar jag dejtatde under tiden jag hade piercingen var nyfikna till en början men kom ganska snabbt fram till att det var mycket skönare utan piercing.

    Din dotter kommer inte att bli en sämre människa bara för att hon piercar sig. För min del var det en fas jag var tvungen att gå igenom för att bli den jag är idag, dvs högskoleutbildad med bra jobb, vovve, villa, man och barn.

    Piercingar går att ta ur när man tröttnar på dem, de växer igen. Jag hade varit mer orolig om hon velat tatuera sig.

  • Anonym (Piercad)

    Såg nu att det fanns en till "Anonym Piercad"

    *Sorry*

  • Anonym (Piercad)
    Feltryck01 skrev 2013-03-21 22:30:15 följande:
    Jatack du skrev vad jag tänkte.
    Snorungar som tror att de är så himla duktiga för att någon helt random satt en nål igenom någon av deras kroppsdelar och säger åt någon annan att läsa på....
     
    Ja precis. Och sen är okunskapen rent skrämmande då många av dem tror att nålen är steril för att de har eldat på den eller kokat den i tio minuter. Usch.
  • Anonym (piercad)
    Anonym skrev 2013-03-21 21:04:46 följande:
    Vad har du för utbildning?
    Jag ha en masterexamen i biokemi 
Svar på tråden Hjälp, min dotter vill skaffa kuksugarpiercing!