• Klotjohan

    Hjälp, min dotter vill skaffa kuksugarpiercing!

    Anonym (Förälder) skrev 2013-03-21 15:46:02 följande:
    Och för er som undrade om jag tycker det är förnedrande med oralsex..  det är en annan fråga kanske, men ja det gör jag i viss mån. Varför skulle man vilja ha en snopp i munnen? Inget skönt, utan man får kväljningar och det är obehagligt..  Det handlar ju bara om att mannen ska visa sin dominans och bli tillfredställd... Jag gjorde det när jag var ung, för att man förväntades göra det. Nu skulle jag aldrig komma på tanken!
    Då har man haft det av helt fel anledning! Men döm inte alla utifrån dina egna erfarenheter jag känner inte det minsta obehag eller kränkning vid oralsex. Däremot skulle jag aldrig ha det med någon tungpiercad. 
  • Klotjohan
    Anonym (Förälder) skrev 2013-03-22 16:22:12 följande:
    Jag menar inte att hon kommer att göra det nödvändigtvis, men det är ju så män kommer tänka om henne! De kommer inte att behandla henne med respekt.
    Då omger du dig med helt fel män om de tänker så. 
  • Klotjohan
    Trashpuppet skrev 2013-03-22 14:57:12 följande:
    Skippar anonymiteten nu.

    Du är medveten om att alla bakterier inte dör av att verktygen kokas va?
    Eller du kanske tycker att tandläkarna ska börja koka sina verktyg istället för att använda en AUTOKLAV som tatuerare/piercare använder sig av. Det blir INTE sterilt av att kokas.
    Blir väl hyfsat sterilt av att koka ett verktyg. Men sen vill det till att tången/ peangen/ pincetten man tar upp nålen med  också är steril annars har man brutit steriliteten med en gång. 
Svar på tråden Hjälp, min dotter vill skaffa kuksugarpiercing!