• Inelg

    Stockholmstjejer som påbörjat/ ska börja utredning och vill följas åt?

    Hej. Vill starta en stockholmstråd med brudar i trakten som vill bubbla tjöta gråta skrika eller bara glädjas över detta med barnverkstaden. Utredning, missfall, IVF, insemination. You name it!!!! Känner mig lite ensam om detta då jag inte har en enda väninna som upplevt samma problem med att bli gravid! Själv har jag kommit och gått här på FL. Gråtit skrikit glädjts åt alla under åren. Fått mkt stöd också från alla härliga. Nu intar jag nästa steg i ledet och har påbörjat utredning. Här är min story: Jag har ännu inte lyckats få något barn sedan vi började oktober 2011. Däremot blev jag gravid april -12 som slutade i missfall v6 och gravid i juni -12 som slutade i ett MA v10. Efter det har det bara tuggat på månad efter månad utan resultat. Vi har påbörjat en missfalls/vanlig utredning för en månad sedan där både jag jag min sambo "passed the test". Båda friska. Har provat naturläkemdlen; Apiforce/Rosenrot som funkade eftersom jag blev gravid båda ggr april och juni, men då jag fick missfall så jag blev rädd att det skulle vara orsakats av naturpreparaten. Så jag provade dom aldrig mer men har sedan eller inte blivit gravid efter det igen. Det har nu gått ytterligare 9 månader av försök. Nästa steg enl i vår utredning är "insemination" och remiss är skickad för IVF. Känns skönt ändå. Inspirerad av några andra trådar har jag nu i hemmets lugna vrå provat inseminera mig själv med min sambos spermier för att "tjuvstarta"! Alla sätt är bra förutom dom dåliga. ;) Det är skönt att få prata av sig lite och kanske få lite tips. Berätta din historia.

  • Svar på tråden Stockholmstjejer som påbörjat/ ska börja utredning och vill följas åt?
  • Inelg

    Wow va kul att fler Stockholms brudar hittat hit. Kände mig rätt ensam där ett tag :/

    Wile: typ samma resa som jag då. Jag misstänker 1-2 ytterliga supertidiga MF men jag har förträngt dom. Fick svaga plus på Stickan och 2-3 dagar för senaste mens..

    Ok så du har fått utskrivet fragmin? I förskott eller? Det har inte jag. Min gyn sa bara att jag skulle höra av mig när jag blir gravid. Inget mer.

  • Inelg

    Wile: jag gör min utredning på Läkarhuset i Fruängen. Riktigt skön doktor där. Han ifrågasätter ingenting utan pratar med mig om våra rättigheter och vår rätt att kunna få bar och hur vi ska lösa det :) Resterande insimination får vi göra på Sofia hemmet som han skickat remiss till. Jag väntar på att de ska höra av sig nu. Har väl gått en vecka. Sedan väntar vi på svar på Huddinge ang IVF.

  • Inelg

    Igloo: dum fråga kanske. Men gör din PCSO att du inte får mens eftersom du inte får ÄL?

    Skönt med resa och avkoppling i värmen !!

  • Inelg

    Igloo: jag förstår. Bra beskrivet.
    Men det måste vara super svårt att veta att man har PCSO om man får blödning varje månad. Hur fick du veta det?
    Kan man få pos på ÄL testen fast det Inge kommer något ägg?

  • Inelg

    Min gyn ringde idag. Han har fått svar av Huddinge sjukhus IVF . De behövde komplettera med ett prov så jag sitter nu och väntar på provtagning.
    Skönt att det händer något iaf. Provet heter S-AMH och ska tydligen spegla mitt äggreserv värde. Spännande..

Svar på tråden Stockholmstjejer som påbörjat/ ska börja utredning och vill följas åt?