• Fiona M

    Hur naturnära lever du?

    vad hade en del av frågorna med naturnärheten att göra?

  • Fiona M

    jag måste säga att jag undrar över "facit",


    lageza skrev 2013-03-29 19:08:21 följande:
    0-3 rätt svar:
    Du är som en maskros som tränger upp ur betongen i rosengård. En naturens varelse men ack så långt från sin moder. Du skulle förmodligen må bättre av mer kontakt med naturen.
    det här är din tolkning av naturnära.
    jag tror många lever naturnära och mår bra även på andra sätt.


    lageza skrev 2013-03-29 19:08:21 följande:
    4 - 7 rätt svar:
    Du är på rätt vag. Men det finns gott om utrymma för ett mer naturnära leverne och större naturkontakt i ditt liv.
    Kanske får du det rätta incitamentet om du läser på om hälsofördelarna med att naturligt leverne.
    rätt väg? enligt dig?
    vilka hälsofördelar talar du om som speglas i dina frågor?
    lageza skrev 2013-03-29 19:08:21 följande:
    8 - 10 rätt svar:
    Du älskar naturen och hatar allting som fördärvar och försmutsar det naturliga, varesig det är myran utanför ditt hus eller din egen kropp. Ditt sätt att leva kommer förmodligen bidra till att du lever några år längre och lite lyckligare.
    vad baserar du detta på, och hur kan du dra slutsatser om myrans värde för alla när dina frågor trots allt förutsätter att man ska äta kött?

  • Fiona M
    lageza skrev 2013-03-30 22:34:14 följande:
    Snälla ni, det är en vanlig enkel quiz, ni behöver inte ta det så seriöst, som om det gällde liv eller död. Givetvis borde det räknas om man t.ex. äter vilt ibland, men tyvärr tillåter quiz-generatorn inga nyanser i quizar av det här slaget. Det är antingen eller som gäller. Naturen är my
    Polypond det är synd om dig, att du missar livets stora mirakler, då du enbart ser den fysiska delen av universum. Det vetenskapliga perspektivet är en enda stor lögn. Andligheten är den sanna vetenskapen. "Hallis" är ett ord som inte finns i svenska språket, så du borde kanske lära dig svenska innan du kommenterar. Och passar det inte att prata svenska kan du flytta till ett annat land, där människor är mer cyniska och materialistiska och korkade, eller "jordnära" som du själv uttrycker det.
    Att framställa ost eller bröd är ett kärleksfullt skapande av föda, och kärleken är naturlig.
    Tomtar och troll har ALLT med naturen att göra, och om du inte förstår det behöver du inte vistas mer i naturen eftersom du visar bristande repsekt gentemot det arbete de utför i naturen, och mot det som är deras hem. Allting i naturen styrs från andra verkligheter med andra frekvenser. Ytterst styrs Jorden från solen. Inuti solen finns extremt högt utvecklade varelser som styr den energi som skickas mot Jorden.


    och här tar jag bort tråden.
    skämtar du missar du målet, är du allvarlig har du en hel del problem; inget av det lockar mig till diskussion.
Svar på tråden Hur naturnära lever du?