• PolyPond

    Hur naturnära lever du?

    Det är inte tillåtet att köpa opastöriserad mjölk från bönder i Sverige.

  • PolyPond
    lageza skrev 2013-03-30 11:35:25 följande:
    Angående de andliga aspekterna av naturen så finns det t.e.x. metafysiska regnbågar som ibland visar sig, vars ände det faktiskt går att ta sig till. Det finns i naturen portaler till andra dimensioner, vars kraft kan utnyttjas magiskt, jag har själv provat detta, och det fungerar.
    Hallucinationer har inte särskilt mycket med naturen att göra, mer än att människor är sprungna ur naturen och kan få hallisar.
    Jag ser det som betydligt mer jordnära att se på världen utifrån ett vetenskapligt perspektiv.
  • PolyPond
    lageza skrev 2013-03-30 22:34:14 följande:
    Polypond det är synd om dig, att du missar livets stora mirakler, då du enbart ser den fysiska delen av universum. Det vetenskapliga perspektivet är en enda stor lögn. Andligheten är den sanna vetenskapen. "Hallis" är ett ord som inte finns i svenska språket, så du borde kanske lära dig svenska innan du kommenterar. Och passar det inte att prata svenska kan du flytta till ett annat land, där människor är mer cyniska och materialistiska och korkade, eller "jordnära" som du själv uttrycker det.
    Att framställa ost eller bröd är ett kärleksfullt skapande av föda, och kärleken är naturlig.
    Tomtar och troll har ALLT med naturen att göra, och om du inte förstår det behöver du inte vistas mer i naturen eftersom du visar bristande repsekt gentemot det arbete de utför i naturen, och mot det som är deras hem. Allting i naturen styrs från andra verkligheter med andra frekvenser. Ytterst styrs Jorden från solen. Inuti solen finns extremt högt utvecklade varelser som styr den energi som skickas mot Jorden.


    Nej. Livet är fyllt av "mirakel" precis som det är. Vi behöver inte vidskepelse för att inse det. Naturen är fantastisk både i det vi kan se med ögat och det vi behöver vetenskapens hjälp för att upptäcka.

    Hallis är ett svenskt slanguttryck för hallucination.

Svar på tråden Hur naturnära lever du?