• Anonym

    Kvinnor: Hur fantiserar ni om män?

    Vi killar (iaf jag) fantiserar ofta om de kvinnor vi möter i vardagslivet. Tänker oss hur hon ser ut naken. Hur hon är i sängen. Vad hon tänder på etc. Det behöver alls inte vara bara snygga kvinnor som vi tänker så om.

    Vad fantiserar ni kvinnor om vad gäller män ni träffar? Och är det bara snygga män ni fantiserar om eller vad för sort män drar igång era fantasier?

  • Svar på tråden Kvinnor: Hur fantiserar ni om män?
  • Anonym

    Jag fantiserar aldrig om män faktiskt. Brukar bara tänka " jävla vad snygg han var" men sen är det inte mer än så. Fantiserar inte ens om män när jag onanerar. Trodde det bara var killar som gjorde så :p

  • Anonym

    Hur skulle ni reagera om någon av de här männen som väcker era fantasier, skulle verka som han hade förstått vad ni tänker på. Följt av ett leende som säger "Gärna det?"

  • Anonym
    Anonym skrev 2013-03-30 16:29:53 följande:
    Hur skulle ni reagera om någon av de här männen som väcker era fantasier, skulle verka som han hade förstått vad ni tänker på. Följt av ett leende som säger "Gärna det?"
    Jag hade varit på. Helt klart. Skrattande
  • Anonym
    Anonym (Njae) skrev 2013-03-30 22:38:35 följande:
    Jag fantiserar aldrig om män, bortsätt från min pojkvän. Om vi sitter och bara kollar på film och jag tycker han ser extra snygg ut kan jag få fantisera en hel del om vad som ska hända efter filmen. Drömmer

    Gällande främmande killar, njae. Om jag väntar på bussen och en kille  med öppen gylf frågar om en tändare kan jag kolla på gylfen och tänka "oj hans kalsonger syns, innanför dom har han sin... USCH BLÄÄÄ!!!" så blir jag mest förstörd för då ser jag bara personen som en stor läskig penis och kan inte sluta tänka på det...

    Så jag kanske fantiserar lite, men förutom mina pojkvän-fantasier så är de aldrig trevliga...

    Jaa fy och ush! Bläää! Vad är du för en kvinna som fantiserar om andra män! Ställ sig i skamvrån på stuberten!
  • Anonym

    Fantiserar hela tiden om en speciell person.

    På jobbet och så kan det hända om jag är attraherad av personen under en lång tid. Har hänt ett par tillfällen under många år. Men inte med varje man. Nej de är bara persoer som jag jobbar med. Kompisar typ. 

Svar på tråden Kvinnor: Hur fantiserar ni om män?