Inlägg från: alicia05 |Visa alla inlägg
  • alicia05

    FITLINE - nackdelar

    Jag har prenumererat på fitline i 10 månader. Var riktigt noga att ta produkterna som man skulle den första tiden men slarvig och stressad som jag är så glömde jag efter en tid. I början ganska sällan, men tillslut allt oftare. Det slutade med att jag idag har värsta förrådet och för några månader sen sa jag upp abonnemanget.

    Jag mådde faktiskt bättre (än innan) när jag började med fitline. Men jag mådde inte sämre när jag glömde, eller nu när jag i princip är utan fitline. I samband med att jag började med fitline så hade jag även precis börjat träna kontinuerligt. Så jag känner att det är svårt att veta om det var fitline eller träningen som gjorde att jag mådde bättre.

    Jag tar fortfarande fitlines "morgondrink" ibland om jag känner mig seg. Blir piggare av det.
     
    Jag tar i princip alltid med mig en flaska vatten med activice i med mig när jag tränar. Där kan jag säga att jag upplever att blir uthålligare med activice än utan. 

    Jag tar i princip aldrig "kvällsdrinken" restorate. Jag får halsbränna av den. 

    Jag brukar vara pollenallergisk men har knappt märkt av pollen denna sommar. Jag har undrat varför hela sommaren, såg nu carolinaengmans inlägg..kanske beror det på fitline? 

    Men, jag ogillar skarpt pyramidspel och har talat med en vän som sedan många år är en framgångsrik Partylite-säljare. Enligt hen så lurar Fitline sina återförsäljare. Hen har dock inga åsikter då det gäller själva produkten.

    Och jag sa som sagt upp mitt abonnemang. Jag kommer aldrig att gå med igen (om det inte blir subventionerat av staten) då jag tycker det är FRUKTANSVÄRT dyrt. 849 kr i månaden är väldigt mycket pengar för mig.           

  • alicia05

    PS: Är det någon som vill köpa ett gäng Restorate av mig??? 250 kr burken (ord pris 283 kr) De e BILLIGT!

    Skojar!!Skrattande

  • alicia05

    Lurar och lurar.. Om man räknar på fitlines påståenden  vad en försäljare kan tjäna så stämmer det helt enkelt inte.

  • alicia05

    Jag vet mycket väl att jag kan få ner mina kostnader genom att  få vänner att börja med fitline. Och så långt är väl allt ok (eftersom då får mina vänner betala 849 kr/månaden och jag kommer billigare undan).

    Jag har inte själv granskat era räkenskaper, det är en god vän till mig som bla jobbar som revisor. Det är påståenden som att man ska kunna försörja sig, få en egen bil osv som ej stämmer enl hen.

    Men, egentligen så¨bryr jag mig inte så himla mycket. Jag går på magkänsla och den säger mig att nej, fitline är alldeles för dyrt för mig.     

Svar på tråden FITLINE - nackdelar