Inlägg från: Jackson |Visa alla inlägg
  • Jackson

    Vad är det fulaste namn ni vet?

    Berta
    Olga
    Svante
    Elsa
    Selma
    Berit
    Eskil
    Egon

    (Jag vet inte hur många namn jag får skriva)  

  • Jackson

    lista nummer 2. 

    Melvin, Alvin, Melker, Tindra, Kevin, Engla, Orvar, Maja, Astrid, Majken, Olle, Bengt, Rakel, Elvira, Nellie/y, Ottilia, Lukas, Nils, Birgitta, Mohammed, Achmed, Sten, Vilda, Vilja, Gnista, Gnistra, Åke, Stephanie, Chloë, Haley/ie, Margareta, Jennifer, Sture, Ture, Tor, Ingemar, Gerd, Gerda, Gert, Robert, Conny, Sonny, Lenny, Fanny, Penny, Liam, Kenny, Lenny, Kenneth, Kent, Glenn, 

    m.m. 

  • Jackson
    Milivi skrev 2013-04-07 21:58:49 följande:
    Märker att min son, som heter Liam, kommer att få ett helvete i livet och antagligen börja knarka vid 10 års ålder... Typiskt! Är ju skönt dock att vi bor 6 barn i en 1:a i en förort och att vi föräldrar bara röker gula Blend och dricker folkisar dagen igenom när vi bidar vår tid fram till socialbidraget. Vi har ju lyckats ge honom det namn han förtjänar så att säga!

    Nu vill jag ju iofs inte att han ska börja knarka, så vi får väl byta namn på honom nu .

    Ni verkar ju ha otroligt fina och väl valda namn till era barn, för jag utgår ju ifrån att ni alla är högutbildade överklassmänniskor som bor i svindyra villor i de "bättre" områdena i någon av våra storstäder, kan ge mig tips på vad era barn heter så min son iaf har en minimal möjlighet att inte hamna på kåken inom några år!

    Snälla hjälp mig, honom och vår familj!!!!

    Med vänlig hälsning,

    En wt- mamma!
    Men sluta och var så fruktansvärt lättstött.. big deal liksom! Om du nu mår så dåligt över att anonyma människor på internet inte tycker om det namn du gav din son så har du större problem än namnet du gav din son.

    Mitt namn har nämnts ett par gånger i tråden men inte börjar jag gråta för det, jag är en vuxen människa, jag gillar mitt namn.. andra gör det inte.. vem fan bryr sig?

     
Svar på tråden Vad är det fulaste namn ni vet?