• HasseA

    Tips? Bondage leksaker

    Lås gillar jag inte, om det blir lite bråttom att få upp dem av någon anledning.

    I fråga om rep så använder vi flagglina från ClasO. Man ska undvika plast och liknande som kan bränna när det glider mot huden. Linan får inte vara för tunn heller, så den skär in, och så är det bra om man lär sig några bra sätt att knyta på, så man fördelar lasten över en bred yta (dvs att man drar inte ett rep ett varv runt en handled och stryper blodtillförseln). Jag har tipsat om några knutar i februari 2012 och strax innan på vår blogg. Men annars knyter man mot bojorna, som du redan sagt - men även då behövs en bra knut, och
    ">denna
    är fantastisk. Men det är en härlig känsla med repen mot huden, annars... Titta gärna på vår blogg, kanske kan du få en del idéer därifrån, välj tex kategori Bondage

    Vi har bojor i läder, det är ett skönt material. De ser väl okej ut, de på din bild - men bäst är ju förstås att prova först, om man kan. De kostar ju en del. Viktigt förstås att de passar.

    På ClasO har jag också köpt en dammvippa (syns lite på avatar-en), den är väldigt bra.

    Gratulerar för övrigt, att ni är på väg in i en ny värld!  Det kan ge oerhört mycket, kan jag säga av egen erfarenhet. Vi var där i november 2006, då jag började med bloggen. 400 inlägg sen.
    /Hasse 

  • HasseA

    Det går säkert att modifiera grejerna vad gäller låsen. 

    Som sagt, om rep kommer glida mot hud (när man knyter, då, när man drar igenom några meter genom nån ögla), då bränner vissa typer av rep mycket mer än andra, tex plast/polyester. Det märker du lätt om du provar. Och det ska man passa sig för, det är inte det man vill ska hända, kan göra riktigt ont. Jaha, så du har kollat bloggen, kul. Jag känner mig som en nybörjare fortfarande, men idéer kan man ju få iaf.

    Jag har kapat till 4-meterslängder, de räcker bra till att snurra runt en arm/fotled 6-7 varv, och sen bort till någon fästpunkt. Flagglinan har jag bränt ändarna på, den där du länkade till verkar de ju tejpa.

     

  • HasseA
    Anonym (KinkyDreams) skrev 2013-04-22 16:25:59 följande:
    Jag bytte till dom här istället,
    Ska komplettera med kedjor och karbin hakar.

     


     
    Den jag länkar till är mjukare gjord av 3-slaget polyestersilke

    är det inte poyester i den du har? tänkte på om det går att värma ändarna så måste det ju vara plast aktigt
    www.biltema.se/sv/Bat/Rep/Tagvirke/Flagglina-...

    Såg på darkside lite tips på hur man kunde binda ändarna av repet,
    om jag inte köper sånt som går att fixa med tändare som du gjort.

    mm längtar redan till grejorna kommer hem..
     
    Ser nu att ett svar jag skrev idag inte är här. Jag skrev i korthet att jag nog blandar ihop materialen i repen. En del mer plastiga bränns, men flagglinan vi har ser ut som den du länkade till nu.

    Och så skrev jag grattis igen, och att jag verkligen tror att det kan komma mycket gott ur en sån här sak. Inte bara bondaget i sig, och inte bara sexet heller, men att man öppnar sig för varandra mer, kommer varandra närmare, det blir mer tillit osv. Mer "vi"-känsla. En massa bra grejer.
  • HasseA
    Anonym (KinkyDreams) skrev 2013-04-23 10:47:17 följande:
    Vi har precis haft en vänding i vårat förhållade som skapat ett större förtroende och öppenhet
    och iom dom här ny upptäckterna så kommer det här bara att gå uppåt.
    Härligt!
  • HasseA
    Anonym (KinkyDreams) skrev 2013-04-24 23:41:29 följande:
    På din blogg så hade bundit Annas bröst ganska hårt,
    har du någon bra länk där man kan se lite hur man gör? 
    "Ganska hårt" - i så fall måste du mena när jag binder runt brösten nära kroppen, så de blir lite som "ballonger"?
    Om det är det du menar så, nej, det har jag inte. Jag ligger på rygg, hon står på alla fyra över mig, jag binder bara runt, runt.

    Eller menar du när jag binder som en "bh"? Det blir inget hårt, det är liksom bara sexigt. 
  • HasseA

    Okej. Jag bara håller i en ände, och snurrar repet 4-5 varv runt ett bröst, sen går jag till det andra o snurrar runt det, och knyter till slut ihop ändarna. Inga speciella knutar alls, en råbandsknop på slutet bara. Ibland blir repet som en 8, ibland som en 0, om du förstår, hur repen går mellan brösten. Som det faller sig, bara.

Svar på tråden Tips? Bondage leksaker