Inlägg från: lizetted |Visa alla inlägg
  • lizetted

    Träningsutmaning - häng med du också

    Jag är definitivt på! 
    8x3 med 60kg på gymmet idag (24) + 45 stycken gjorda hemma! 24+45 = 69 stycken gjorda!

    Hejjjaaaa!  

  • lizetted

    Ytterligare 50 gjorda på styrkegruppasset på gymmet ikväll! 69+50 = 119!  

    Kan inte hålla mig till 7x40, även om jag velat - blir så hypad när jag väl är med i något, haha  

  • lizetted
    Snölyktan skrev 2013-04-27 14:09:59 följande:
    Idag kunde jag gå ner längre, men krävde att jag lyfte på hälarna lite, ngn som känner igen sig? Gick lättare att sträcka upp armarna nu efter två dgr, fantastiskt hur snabbt kroppen anpassar sig!
    Tips; Ha något lätt under hälarna så du kommer upp med dem utan att behöva fokusera så mycket på det själv - jag brukar ha mindre viktplattor så jag kan stödja ordentligt på dem!  
  • lizetted

    Härligt att så många hänger i! Idag blir inga gjorda här - kör på de dagar jag tränar ben i vanliga fall samt så håller jag lite extra koll på om vi kör benböj på gruppassen jag går på emellanåt! Heeeeja!  

  • lizetted

    Kom igen nu allihop! 40 har jag gjort idag så nu är jag uppe i 259 Inte mycket kvar nu - jag kör lätta vikter då jag har bekymmer med axlar som inte orkar för mycket påfrestning, allt är ju individuellt, orkar man de första 10 med en sex kilos kan man trappa ned vartefter och köra nästa tio med fem kilo, och resterande 20 med en fyra kanske - så man orkar hela tiden  

  • lizetted
    Lilla K skrev 2013-04-30 11:18:52 följande:
    Oj vilken träningsvärk jag vaknade med imorse efter 100 st igår!! Någon som har bra tips på stretch?? Har gjort 100 st till idag så nu är jag uppe i 200 Skrattande Heja oss!!! Är nyfiken på vad nästa veckas utmaning blir.
    http://www.muscles.se/stretchovningar/stretcha-ben-och-vader/ Där har vi massa bra stretchövningar Både för rörlighet å för att lindra muskelvärken lite! Heeeja heja! 
Svar på tråden Träningsutmaning - häng med du också