Inlägg från: Träningsexpert Elmina |Visa alla inlägg
  • Träningsexpert Elmina
    Snölyktan skrev 2013-04-25 22:47:22 följande:
    Gjorde just 20 stycken, kändes så skönt att träna igen. Att känna kroppen lever. Tycker det var lite svårt bara att få upp armarna rakt högt upp. Kände mig lite ovig, men märkte det var bra för ryggen att sträcka upp armarna.
    Visst blir det jobbigt att lyfta upp armarna. Lyft så högt det går och fortsätter du med den här övningen även efter den här veckan kommer du att bli mer rörlig!
  • Träningsexpert Elmina
    tesa79 skrev 2013-04-26 11:28:54 följande:
    Då var dagens 40 avklarade, blir bodypump på gymmet ikväll oxå så då blir det mer knäböj, sonen somnade precis under babygymmet :) ha det bra och kom ihåg att träning är roligt! Resultaten kommer och då blir man ännu mer peppad, svacker kommer att komma men blunda för dom och se framåt, man blir riktigt glad efteråt  :)
    Det brukar bli en hel del knäböj på bodypump!
  • Träningsexpert Elmina
    Sestrid skrev 2013-04-27 22:44:39 följande:
    Hmmm, får nästan ångest! Alla är ju superduktiga och kommer att klara många fler än utmaningen säger. Jag har hållit på alla dagar nu och tycker att det är tufft nog. Jag kör på 40 om dagen men jag har hemsk träningsvärk i lår och nacke. Spänner mig kanske? Nåväl, jag kämpar på....
    Bra kämpat! Försök att sänka axlarna  (titta gärna i en spegel)!
  • Träningsexpert Elmina
    Therese82 skrev 2013-04-28 10:29:08 följande:
    Jag känner lite som dig, spänner mycket i kroppen men kämpar på. Totalt 150 gjorda och det känns bra. 
    Alla har ju olika utgångslägen och är man mer eller mindre vältränad så orkar man ju olika mycket :)

    Det viktigaste är ju att köra på efter sin egen förmåga och sätta upp egna personliga mål för varje dag, oavsett om det är 40 eller 100!

    Kämpa på tjejer! 
    Härlig inställning!
    Bra jobbat! 
  • Träningsexpert Elmina
    Snölyktan skrev 2013-04-27 14:09:59 följande:
    Idag kunde jag gå ner längre, men krävde att jag lyfte på hälarna lite, ngn som känner igen sig? Gick lättare att sträcka upp armarna nu efter två dgr, fantastiskt hur snabbt kroppen anpassar sig!
    Ha gärna hälarna på en rullad matta så går det lättare!
  • Träningsexpert Elmina
    Abla skrev 2013-04-27 07:20:34 följande:
    Min man var lite kaxig igår (otränad) och tyckte 40 var väl ingenting, han kunde göra mer i sträck. Började göra några och jag låg gapskrattandes i soffan. Här var det inte på tal om några djupa benböj inte och raka armar näe haha. Nej benböjen behöver han nog träna på också . Gårdagen gick bra iallafall och dagens morgonpromenad och benböj är avklarade. Skönt!

    Jobba på nu allihopa så är vi snart i mål med veckans utmaning! Passa också på att njuta av det underbara vädret som iallafall infinner sig i Stockholm just nu!
    Härligt!
  • Träningsexpert Elmina
    3bairns skrev 2013-04-29 09:45:08 följande:
    Ojoj, jag har ganska många kvar att göra. Men med en dags tentapluggande så får det bli några pauser med benböj. Jag har inte kommit så långt att jag lätt tar 40 på en gång men 20 går bra så det får bli ett par såna pass. Jag har svårt att få armarna rakt upp men kör så gott det går framför spegeln i sovrummet. Jag har i allafall axlarna sänkta och får inte ont och bra känsla i ljumskar, mage och lår.
    Det blir lättare att ha armarna raka ju fler du gör, så fortsätt gärna med den här övningen även efter utmaningen. Det är vanligt att man är stel i bröst och axlar!
  • Träningsexpert Elmina
    lizetted skrev 2013-04-29 19:00:13 följande:
    Kom igen nu allihop! 40 har jag gjort idag så nu är jag uppe i 259 Inte mycket kvar nu - jag kör lätta vikter då jag har bekymmer med axlar som inte orkar för mycket påfrestning, allt är ju individuellt, orkar man de första 10 med en sex kilos kan man trappa ned vartefter och köra nästa tio med fem kilo, och resterande 20 med en fyra kanske - så man orkar hela tiden  
    Härligt jobbat, det räcker att köra med lätta vikter när man göra så många repetitioner.
     
  • Träningsexpert Elmina
    Therese82 skrev 2013-04-29 23:32:45 följande:
    Klockan är 23:21 och har gjort dagens övningar. Tänkte först "fuska" och köra fler i morgon men så kan man ju inte hålla på ;)

    50 st blev det och vad mycket bättre det gick än tidigare!

    80 kvar totalt på övningen men ska försöka minst 50 st per dag som är kvar :) 
    wow! Bra jobbat, man lurar bara sig själv genom att fuska!
  • Träningsexpert Elmina
    paddi84 skrev 2013-05-02 02:47:52 följande:
    Tyvärr vart inte utmaningen klar i tid här, är ändå nöjd. Har börjat röra på mig, är fortsatt motiverad, kom upp i ca200 under flyttkaos o dubbelamningar. Så nu gäller nya tag till nästa utmaning, spännande att se vad det blir o då ska även första göras klart om än lite sent! :)
    Bra kämpat, 200 är inte fy skam!
  • Träningsexpert Elmina
    NovaSthlm skrev 2013-05-01 23:12:40 följande:
    Fy vilken kväll! Dödstrött efter lång nattning och klarvaken bebis. Höll på att somna själv och tänkte därmed strunta i mina sista knäböj..Men...ska jag strunta i mig själv och mitt eget välmående?? Nä för tusan! Nu har jag gjort mina sista 80. Nu känns det ordentligt vill jag lova.Så NÖJD över att jag klarade det!! 280 knäböj gjorda!!!

    Nu kommer jag att sova gott!

     
    Härlig inställning!
Svar på tråden Träningsutmaning - häng med du också