• zasata

    Ja men längst pp stod det ju 1/5, tur minnet är så bra. Nu skall jag kissa, hämta mjölk och köra! Jag behöver komma i form lite, få lite pepp, och dessutom ha chans att vinna Zumba till mig själv i födelsedagspresent vore ju kalas. 


  • zasata
    Josefajne skrev 2013-04-28 11:04:38 följande:
    Då var 60 gjorda idag under 2 omgångar, blir nog en tredje gång med 30 st då det inte blev några gjorda igår .. Är uppe i 90 st än så länge men efter ikväll så är jag förhoppningsvis uppe i minst 120 iaf :) träningsvärk på framsida lår har jag fått, men mycket lättare att göra övningen idag än första gången !
    Vad härligt att höra det går lättare och lättare så fort! och träningsvärk är faktiskt rätt skönt. Någon annan stans än i armarna för man bär barn..

     
  • zasata

    25 igår innan läggdags, för att känna på det.. Idag 75 till gjorda 25*3, Känns skönt. Skall göra lite vanliga situps också, är ju magen jag helst vill åt.. Tog bilder igår med, så hr jag före bilder.. Så får man se sen om det blivit någon skillnad..


  • zasata
    Amidina skrev 2013-04-29 12:13:49 följande:
    Mina knän knakar och knäpper och har sig, det gör nästan alla mina leder. :P Men har aldrig fått svar på om det är något dåligt eller inte och mamma är likadan, så jag kör bara på så länge det inte gör ont.
    Okej, då så..
  • zasata
    Webbredaktör Annelie skrev 2013-05-02 11:27:29 följande:
    Grattis till Zasata som är vinnare av av första veckans utmaning! Inboxa mig dina uppgifter så skickar jag Zumba kitet till dig!

    Men det var inte lätt att välja en vinnare, ni är så många som kämpat på och peppat andra!
    är ni sugna på den nya utmaningen? Ni hittar den här:

    och här: www.familjeliv.se/Foralder/1.2135626
    Men vilken rolig överraskning att logga in till. Blev verkligen jätteglad. {#emotions_dlg.flower} Tack.
Svar på tråden Träningsutmaning - häng med du också