Inlägg från: SaraKarla |Visa alla inlägg
  • SaraKarla

    BF januari 2014

    Har sån hemsk värk pga urinvägsinfektion så jag nästan gråter vårdcentralen är stängd står inte ut!!!!!!

  • SaraKarla

    Hej alla ! Har 12 mil till närmaste akut! Fick njurbäckeninflammation med nr 1 och var nära att föda i v28. Men gick bra. Är det lika farligt tidigt i grav??

  • SaraKarla

    Tror vc öppnar 8 imorgon! Ska försöka vänta. Har bara 2,5mil dit! Dricker massa vatten och försöker rensa borr skiten, men satan vad ont det gör!!

  • SaraKarla

    Oj vilken putmage jag börjar få. Den känns inte ens svullen, den känns äkta. Vecka 9 på söndag bara. Det syns verkligen på mig nu. Ska man göra allt för att dölja det? Hur gör ni? Jag trivs ju bäst i tajta kläder :-/

  • SaraKarla
    popcornplaya skrev 2013-05-24 19:23:06 följande:
    På mig syns inget, är inte svullen heller. Men har en del extra runt magen efter två graviditeter. Vet att magen kom tidigare andra gången men det va nog runt v 12 kanske.

    Ja, jag tycker det är väldigt märkligt. Men jag har gått ner så mycket i vikt det senaste året så det måste bero på det. Nu verkar jag suga åt mig allt fett dessutom, men just magen är så himla hård. Kanske har lagt på mig en del fett på magen, men tycker den är så hård. Antar att det mest är jag som ser det! 

         
  • SaraKarla
    verkar skrev 2013-05-24 19:26:05 följande:
    En riktig skitdag idag, kräks och kräks ....

    Krya på dig!
  • SaraKarla
    vilja89 skrev 2013-05-24 19:56:31 följande:
    SaraKlara, jag går också in i vecka 9 på Söndag och har redan fått putmage. Plus att jag ser ut som Pamela Anderson när det gäller brösten. Vet inte hur jag ska kunna dölja detta hela Juni ut.

    Samma här. Jag har väldigt små bröst annars, och med ettan växte dom ingenting under graviditeten. Men nu är de väldigt stora!!! Reagerar helt annorlunda på grav denna gång Känns ju så märkligt!
  • SaraKarla

    Mår verkligen dåligt psykisk av all skit jag stoppar i mig. Klarar inte behärska mig alls. Efter massa onyttig mat idag sitter jag och klämmer i mig både chips och choklad... :( Har liksom hela graviditeten framför mig, hur ska detta sluta? 

    Från och med imorgon måste jag verkligen skärpa mig. Någon som är på? Eller ni kanske inte har samma problem?   

  • SaraKarla

    Min 2-åring pratar hela tiden om bebisen i mammas mage. Trodde inte hon skulle förstå så mycket!

    Känner mig fortfarande fet som en gris. Kan liksom inte släppa dessa negativa tankar. Får ångest av alla hungerkänslor, men också att jag redan gått upp minst 3 kg. Tycker det är fruktansvärt. Jaja, ville bara få det sagt...   

  • SaraKarla

    Välkommen alla nya

    Någon skrev att jag kunde ta kontakt med en dietist osv, men det känns som att jag vet hur och vad man ska äta, problemet är snarare att jag inte kan behärska mig Men nu har det lugnat sig massor faktiskt, jag äter mer lagomt nu. Ska ta upp det med BM på inskrivningen och se om hon har några tips!

    Gick in i vecka 9 igår och nu kan bebisen få hicka!!!!

    "Embryot: Embryot är nu stort som jordgubbe, cirka tre centimeter och fötterna är cirka två millimeter stora. Halsen tar form och käkarna är färdigutvecklade. Munhåla och näsa förenas, öron och näsa kan nu ses och ansiktet börjar totalt sett få mänskliga drag. Känseln utvecklas och embryot kan redan nu få hicka ibland."      

Svar på tråden BF januari 2014