Inlägg från: SaraKarla |Visa alla inlägg
  • SaraKarla

    BF januari 2014

    verkar skrev 2013-05-27 10:32:51 följande:

    Jag har det omvända problemet, jag får ibland inte i mig nått. Eller som oftast väldigt lite, min kingkiga 5-åring äter mer (lite till växten). just ny ligger jag -4 kg

    Men, bebisen får väl den näring den behöver?

    Jobbigt dock för dig, du måste vara väldigt trött? Vilken vecka är du i? Det vänder nog snart får vi hoppas! 

    Jag äter väl inte överdrivet mycket, men jag har gått på en diet (kaloriunderskott) väldigt länge innan jag blev gravid och nu är jag nog uppe på normal nivå, kanske lite extra vissa dagar, och jag känner mig jättefet. Sitter nog mest i huvudet.

    Hoppas verkligen att det blir bättre för dig!!!        
  • SaraKarla
    sunnydays skrev 2013-05-27 10:18:54 följande:
    Skönt att det känns bra. Bm är nog ganska van med det problemet :)
    ÅÅh bebishicka!

    Ja, tänk att den lill* har hicka ibland nu. Det börjar faktiskt bli mer verkligt nu.

    Jag har nog bestämt mig för att göra KUB. Har egentligen tackat nej, men jo, jag VILL!!!!   
  • SaraKarla

    Nu tvekar jag inför KUB igen. Har läst och läst om det. Många som får dåliga resultat helt i onödan på KUB, då det vid FVP visar att barnet är friskt. Hur kommer det sig? Verkar vara jättevanligt och väldigt opålitligt?! I alla fall om man googlar och läser här på FL.

  • SaraKarla
    JochD skrev 2013-05-27 13:27:22 följande:
    Ska på hälsosamtal på onsdag, tas det några prover då?

    Nej, inte på hälsosamtalet. Men på inskrivningen tas prover osv
  • SaraKarla
    SaraKarla skrev 2013-05-27 12:49:29 följande:
    Nu tvekar jag inför KUB igen. Har läst och läst om det. Många som får dåliga resultat helt i onödan på KUB, då det vid FVP visar att barnet är friskt. Hur kommer det sig? Verkar vara jättevanligt och väldigt opålitligt?! I alla fall om man googlar och läser här på FL.
    Vet att vi redan pratat om detta tidigare i tråden. Men jag kan som sagt inte bestämma mig. Nu lutar det plötsligt åt att inte göra KUB. Känns bättre att bara ta allt som det kommer. På RUL kan man väl se en del också sen?
  • SaraKarla

    Avenell: precis så jag också tänker! Jag är ju i v9 så det kanske ändå är för sent för mig att boka kub nu?

    Idag har jag haft sååå ont i sidorna på magen. Smärtan strålar ut i benen när jag går men även när jag sitter. Känns också som att jag får sammandragningar när jag anstränger mig äter ju penicillin nu för uvi och är rädd att det påverkat bebisen eller att det är på väg till njurarna började sticka i båda vaderna och fötterna förut också! Men just sammandragningarna var lite obekväma..

  • SaraKarla

    Ingen annan som har haft sammandragningar redan? Jag är ju bara i vecka 9 men känner av det vid ansträngning... Kände det tidigt med ettan också, men det måste ha varit efter vecka 15... :-/

    Kan smärtan jag känner i sidorna av magen (som strålar ut i låren både bak och fram)  vara foglossning?? Satan vad ont det gör, och svårt att både sitta och gå. Går bra att ligga ner i soffan.  

  • SaraKarla

    Håller med dig Vilja89 ang kläder. Har en dotter sen innan och får jag en son nu kommer många av dotterns kläder att användas igen. Blandade färger. Inget extremt alls. Praktiskt

    Inte ofta jag får svar på mina inlägg men nu har jag googlat på sammandragningar och det verkar vara det jag har (redan!). Frågan är bara om det är farligt på något vis? Med tanke på att det är så tidigt i grav. Någon annan med samma problem?

  • SaraKarla
    popcornplaya skrev 2013-05-28 18:56:48 följande:
    Sarakarla: är nog inte vanligt att ha sammandragningar så tidigt. Hur känner du dig? Det kanske är nått annat?

    Det kommer på kvällarna. Känns precis som vanliga sammandragningar, dvs magen blir hård som en boll i några sekunder, sedan släpper det, och så blir den hård igen osv. Jag känner hur en del av magen/livmodern spänner sig liksom. Gör egentligen inte ont, men jag tycker faktiskt inte att det känns helt bra att känna så redan nu. Är jätterädd att det beror på min UVI. Äter ju penicillin för det nu!
  • SaraKarla
    Veronica76 skrev 2013-05-28 21:04:05 följande:
    Woho! Trotsade tröttheten och var ut på 6.5km joggingrunda!
    Lugnt tempo och slapp håll som jag känt av tidigare rundor, det finns hopp!

    Nu softa i soffan med melon med gott samvete. Hoppas att träningen får mig att sova bättre. Senaste nätterna vaknar jag en gång per timme och vrider mig av orolighet :(

    Å, är det sant. Då ska jag testa snart igen. Fått så jäkla ont i ligamenten när jag joggade tidigare i grav, men kanske är bättre nu!
Svar på tråden BF januari 2014