Inlägg från: SaraKarla |Visa alla inlägg
  • SaraKarla

    BF januari 2014

    När man blir sjukskriven, är det Bm som gör det eller läkaren?

  • SaraKarla
    fluu skrev 2013-05-30 18:35:24 följande:
    Har blött både rosa,rött och levrat blod.

    Läkaren sa att hon inte alls kunde se varför jag blödde. Allt såg normalt ut. Hon kollade jättenoga och undersökte även äggstockarna.
    Om jag fortfarande blöder imorgon ska jag ringa min BM och kolla hur länge/mycket jag kan blöda innan jag måste på koll igen. Har ju lite ont samtidigt med.

    Skönt att allt såg normalt ut!!
  • SaraKarla

    Någon annan som har problem med lågt blodtryck? Har haft problem med det innan jag blev gravid, men tycker det är värre nu. Tar längre tid innan yrseln går över.

  • SaraKarla
    Oh baby skrev 2013-05-31 13:15:50 följande:
    Lider med Fluu och tänker att nu är du iallafall på akuten och får hjälp! Hjärta

    Jag har problem med lågt blodtryck.  

    Okej, jag har inte kollat mitt än men är ganska säker på att jag också har det. Jobbigt är det i alla fall, men är väl inte så mycket att göra åt?
  • SaraKarla
    Trollbarnet skrev 2013-05-31 13:44:54 följande:
    Har inte varit inne i tråden på ett tag då jag varit på en liten minisemester, kan man väll kalla det..

    Har tyvärr tråkiga nyheter..
    hade ju som bekant bokad tid till VUL då jag haft upprepade MA, i Onsdags kväll började jag få ljusbruna flytningar och förstod direkt vad det rörde sig om. Var på min bokade tid på Torsdag kl 14 där man konstaterade MA i v 6-7 då den inte hade växt någonting sedan dess.. Precis som jag förstod, har känt det på mig. Så, upptäcktes alltså i v9 (runt den tiden jag fått reda på det varenda gång)

    Eftersom det är mitt tredje MA på ett år (totalt 4) så fick vi nu beviljad utredning, så nu ska jag in och kolla hur det ligger till i livmodern på Tisdag och om allt kommit ut, annars kommer jag få cytotec så att allt kommer ut, sedan blir det alla möjliga olika provtagningar. Det känns skönt att vi äntligen får börja reda ut vad som är fel!

    Självklart är vi ledsna och nedstämda, ont gör det också för den delen.. Men det är bara att stiga på hästen igen och försöka komma sig igenom, lätt är det inte men vafan..

    Önskar er alla lycka till med era små!

    Nej, vad trist Jag beklagar! Bra att du kommer att utredas, så att ni slipper detta igen! Lycka till!
  • SaraKarla
    Oh baby skrev 2013-05-31 13:33:08 följande:

    Jag försöker att tänka på att äta salt, dricka vätska och röra på mig :) Sist låg det på 100 i övertryck och 57 i undertryck.

    Ja, det har nog blivit värre för att jag inte rör mig så mycket längre. Är det dumt att röra på sig om man har sammandragningar? Har fått för mig att det är bättre jag viljar mig. Dricker massa vatten (är sjukligt törstig) så det är inga problem. Salt har jag inte prövat. Det ska jag göra
  • SaraKarla
    Mymemlan skrev 2013-05-31 14:08:06 följande:
    Alltså jag har blivit jätterund om magen jämfört med vad jag är annars. Är då väldigt smal. Nu har jag mage(även dagtid nu senaste dagarna) som jag hade med sonen i vecka 20... Herregud. Ska det gå så här fort andra gången? ÄR medveten om att det är tarrmarna mm, men ändå, jag ser ju gravid ut nu i vecka 9.... :O 

    Samma här, jag har en liten kula redan. Jag är också i vecka 9. Går skrämmande fort!
  • SaraKarla
    Mymemlan skrev 2013-05-31 14:14:09 följande:
    Min mamma påpekade det senast igår, nu är det ju inte jag som ser det bara. Har du barn sen innan? Jag har en son på 3.5 år sen innan och med honom fick jag inte mage föränn vecka 20, och den var liten graviditeten igenom. 

    Ja, jag har en två-åring, och då fick jag mage senare, men ändå ganska tidigt. Dock var min mage väldigt liten på slutet av grav, fick göra tul osv. Så min mage verkar växa fortast ibörjan!
  • SaraKarla
    fluu skrev 2013-05-31 14:50:02 följande:
    Allt kom ut redan innan vi hunnit till akuten så nu har jag inte ont längre. Hjärtat slog igår så det måste hänt något i natt,önskar att det hänt igår så jag slapp se en levande bebis först.

    Jösses Det låter alldeles fruktansvärt BEKLAGAR
Svar på tråden BF januari 2014