• SaraKarla

    BF januari 2014

    Hej på er Någon där ute som är nyplussad och vill följas åt lite? Hur mår ni?

    Jag plussade imorse och har BF i januari. Är helt färsk alltså  Vill JÄTTEGÄRNA prata med fler som nyligen plussat! Känner mig så ensam   

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-05-22 13:58
    Bildtråd - Övrigt
    www.familjeliv.se/Forum-2-11/m69981244.html
    Här kan vi lägga in alla bilder vi vill på sådant som vi handlar, tittar på eller funderar över.

    Bildtråd - Magbilder
    www.familjeliv.se/Forum-2-12/m69981272.html
    Här kan vi lägga in alla bilder på alla fantastiska magar!

    BF - Lista och presentation
    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m69981319.html
    Här kan vi lägga in BF listan och skriva en kort presentation om oss själva.

  • Svar på tråden BF januari 2014
  • Kramardig

    Jag pratade med min BM idag. Har sjukanmält mig hela veckan pga illamåendet och orken som inte finns. Så hon sa att jag skulle ringa till läkaren på måndagmorgon så jag får bli sjukskriven eftersom jag behöver intyg.

    Jag skulle även be läkaren skriva ut nå mer eftersom Lergigan comp inte hjälper speciellt bra.

    Hoppas verkligen att jag blir sjukskriven. Kan inte se hur jag ska orka vara med stora barngrupper då jag knappt orkar vara med sonen själv en hel dag. Puh!

  • Flikkan

    Vet någon varför jag blir yr och det känns nästan som jag är lite små full när jag duschar varmt? Jätte läskigt!

  • SaraKarla

    Flikkan! Jag har exakt samma, inte bara när jag duschar. Känns som att hörseln är nedsatt dessutom och man hör alla "på håll"... Känner mig konstant full. Vet inte vad det beror på!!

  • Chaplin89

    Har inte alls varit yr och svimfärdig denna graviditet men var det med sonen! Riktigt obehagligt, kräktes också rakt ut då. :(

    Har iallafall fått kallelse till KUB den 25/6!! Spännande och nervöst :)

  • Josefine02

    Alltså! Jag är överlycklig över att jag inte mår illa! Men hur fan ska man överleva tröttheten? Jag orkar inte mer!!!! :( har inget liv!!

  • goaround

    Jag håller med dig!!.

    Jag är så uttmattad att jag knapptnorkar jobba.

    Och inget liv stämmer bra. Orkar inte ens göra hushållssysslorna.

    Mina vänner har jag inte träffat på över två veckor därför att det finns inte ork till det även om de skulle komma till mig.

    Man blir lite deppig i mellanåt. :( försöker iaf vara ute i friskaluften o gå små promenader med sambon :)

    Någon mer som känner såhär???


    Josefine02 skrev 2013-06-15 06:07:35 följande:
    Alltså! Jag är överlycklig över att jag inte mår illa! Men hur fan ska man överleva tröttheten? Jag orkar inte mer!!!! :( har inget liv!!

  • vilja89

    Jag har inte heller träffat mina vänner på flera veckor. Därför har jag dragit ihop en tjejkväll hos mig ikväll med plockmat. :) Vi är ett rätt stort och tajt tjejgäng. Ska bli supermysigt!

  • Kramardig

    Ni som har barn sedan tidigare, ammade ni eller gav ni flaska? Jag slutade amma sonen när han var 4 månader och började med ersättning men jag kommer inte ihåg så mycket från spädbarns tiden.

    En bekant har nyligt fått en bebis som hon ammar. Dom har en 2-timmarsregel dom försöker hålla sig till: sova 2 timmar, äta, vaken 2 timmar osv. Jag kan inte komma ihåg att vi hade det så med sonen! Jag har för mig att han åt när han var hungrig, sov så länge han ville och vaken var han säkert men har inge minne av det.

    Med flaska är det lättare att räkna timmar för då vet man hur mycket bebisen har fått i sig, men när man ammar har man väl egentligen ingen koll alls? Eller?

    Hur hade ni det som ammade? Sonen ammade inte långa stunder, utan mer i 10-15min kanske. Kan man gå efter klockan bara när man ammar?

    Lite nyfiken då jag och sambon knappt kommer ihåg något från spädbarnstiden! :)

  • Magnefic85

    Var in o gjorde ett vul igår eftersom att jag har haft riktigt ont från livmodern som strålat hemskt ner i benen och nu kan jag gärna leva med att ha den smärtan eftersom att jag vet att den lille där inne mår bra o växer som den ska :)
    Nu känns det mer på allvar efter att ha sett den lille krabaten, mmm Emmy ska verkligen få bli stora syster på riktigt :

Svar på tråden BF januari 2014