Inlägg från: SaraKarla |Visa alla inlägg
  • SaraKarla

    BF januari 2014

    Kan man verkligen se hjärtat så tidigt? :-/

  • SaraKarla

    Här måste man ha speciella skäl för att få ett tidigt vul. Jag har pcos och får i vecka 6 och 12.

  • SaraKarla

    Fler som har ont i ligamenten/ljumskarna? För ömmar, ilar och stramar det rejält och har gjort sedan innan bim. Ska börja motionera mer nu tänkte jag!

  • SaraKarla
    Kramardig skrev 2013-05-02 11:48:12 följande:
    Oj vad ni verkar känna av graviditeten!! Här har jag inga symptom alls! Inga ömma bröst, inte tröttare, inge illamående.. nästan så jag blir orolig. Men med sonen hade jag inga symptom förrän i v.8 då illamåendet startade..

    LONDONSVENSKA: Jag tycker nog att du ska berätta åt din manma först istället för att riskera att hon får veta av någon annan. Men kan din mamma hålla tyst?
    Min mamma berättade dagen efter till min kusin och några grannar när jag car gravid med sonen, blev smått less då jag sa att hon INTE fick berätta åt någon annan än sin man.
    Jag har heller inte många symtom. Inga ömma bröst, dock är jag mycket tröttare vissa kvällar, inget illamående och inte så mycket molvärk. Dock har jag haft en del ilningar i ligamenten.

    Hade få symtom med barn nr 1 också   
  • SaraKarla
    heartems skrev 2013-05-02 20:28:51 följande:
    Grattis och välkomna alla nya! :)

    Är det någon mer som inte känner sig gravid alls?!  

    Jag!! Känner mig som vanligt. Glömmer bort hela tiden att jag är gravid. Livet bara rullar på som vanligt, känner mig som samma tråkiga person!
  • SaraKarla
    heartems skrev 2013-05-02 20:55:43 följande:
    SaraKarla: Ja, det är samma här! Jag glömmer också bort tills jag ser någon annan bebis eller bebis saker, just ja! Jag är ju gravid! Haha! :)

    Ja, eller hur! Jag kan känna mig lite mer gravid på kvällen när jag ligger i soffan, då kan det komma lite molvärk. Har också vaknat upp på natten ibland och känt molvärk. Men inte mycket alltså. Mådde dock illa i 15 minuter idag vid lunchtid, var nära på att kräkas, men det gick över sedan.

    Har dock märkt på kvällarna, efter jag ätit, att magen svullnar upp som en badboll. Någon annan som märkt det? Känns ju jättemärkligt! Hehe   
  • SaraKarla
    popcornplaya skrev 2013-05-03 18:53:19 följande:
    Ikväll blir det räkfrossa här hemma och alkoholfritt vitt vin :) har faktiskt aldrig smakat alkoholfritt vin så det ska bli intressant :)

    ÅÅÅÅ... Räkor!!!!!! Avundsjuk.
  • SaraKarla
    moto skrev 2013-05-03 19:51:00 följande:
    Jag mådde illa i förrgår kväll, natt och lite igår på fm nu är det borta!? Mådde inte illa förra gången, smyger det sig på såhär eller mår man illa jämt när det börjat? Motvärn här med, svullen mage - hur ska det här gå?? Har ju hört att det brukar synas snabbare med andra barnet men inte så här tack! Hur ska jag kunna dölja det här i flera veckor? Är ju bara i v6! Ont i bröstvårtorna och hungrig hela tiden, får jag inte mat snabbt känns det som jag ska svimma!
    Jag är också väldigt hungrig och det får jag mycket ångest över. Vill inte gå upp mycket i vikt. Gick bara upp 7 kg med första barnet, så känns som att jag kommer gå upp 30 kg denna gång. Var alltså inte alls speciellt hungrig eller sugen på något med förra barnet. Och svullen ja, efter vissa måltider!
  • SaraKarla
    popcornplaya skrev 2013-05-03 20:02:16 följande:
    Bara 7 kg, självgock jag upp ca 25 kg med båda barnen. Jag hoppas kunna gå upp liiiiite mindre denna gång ;)

    Ja, jag förstår det inte själv. Men jag åt nog ganska lite, hade problem med matlust från mitten av graviditeten och drack mängder med vatten, var så extremt törstig hela tiden. Drack många liter om dagen. Men jag hade njurbäckeninflammation också, så jag låg inglagd på sjukhuset ganska länge. Tror det var en anledning till min minskade aptit.
Svar på tråden BF januari 2014